Wine Bar

Danijela Dvornik objasnila kako joj je na poslu u baru: “Poslužujem goste i družim se s njima”

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Lijepo mi je raditi", kazala je.Danijela Dvornik je u intervjuu za Story kazala kako joj je na poslu. Dvornik se zaposlila u wine baru na Braču kod prijatelja koji nije mogao pronaći radnu snagu za sezonu pa tamo radi kao konobarica.


“Zaposlila sam se kao konobarica u wine baru jednog prijatelja. On ove godine nije uspio naći nikoga tko bi radio, a ja sam ipak tu već dulje pa sam mu ponudila pomoć. Iako uvijek imam nešto raditi oko kuće, postane mi dosadno kada mirujem, a ovako sam korisna i sebi i drugima.


Budući da je riječ o manjem lokalu koji ne radi do sitnih jutarnjih sati, nije to previše naporan posao. Lijepo mi je raditi. Svejedno sam često navečer tamo, a sada umjesto da sjedim, poslužujem goste i družim se s njima.
U Sutivanu me gotovo svi znaju, a novi gosti koji dođu pomalo se iznenade kada me vide. S druge strane, neki znaju da tamo radim pa dođu samo zbog toga. Simpatično mi je to sve, ali ne bih imala živaca danas-sutra otvoriti takvo nešto svoje”, rekla je Danijela Dvornik za Story.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)