Četvrta sezona

Serija “Crno – bijeli svijet” započela sa snimanjem nove sezone: Gledat ćemo Cibonino osvajanje Kupa prvaka i černobilsku katastrofu

Ivana Kocijan

Kaja Šišmanović/HRT Press

Kaja Šišmanović/HRT Press

Smještena u ‘80-e godine prošlog stoljeća, serija se ovog puta događa tijekom 1985. i 1986. godineOdlične vijesti stižu s HRT-a: popularna serija Hrvatske radiotelevizije “Crno – bijeli svijet” uskoro će dobiti dugoočekivanu četvrtu sezonu čije je snimanje započelo ovih dana u Zagrebu.


Smještena u ‘80-e godine prošlog stoljeća, serija se ovog puta događa tijekom 1985. i 1986. godine te evocira neke od najpoznatijih događaja tog vremena, kao što su Cibonino osvajanje Kupa prvaka i nuklearna katastrofa u Černobilu.


Kako poručuju s HRT-a, u novoj sezoni serije “Crno – bijeli svijet” nastupit će svi već do sada poznati likovi, a ukupno će biti oko 200 glumaca, što bi trebalo osvojiti publiku svih naraštaja. Redatelj ove sezone, kao i svih prethodnih sezona serije je Goran Kulenović.
– Oni koji su na početku bili mladi možda sada čekaju djecu, oni koji su bili djeca, sada postaju mladi, neki od njih se zapošljavaju na Radiju 101, neki od njih su bili u vojsci – jednostavno prolaze kroz neke normalne životne situacije, rekao je za HRT Igor Mirković, jedan od scenarista serije.


Press HRT

Jedan od scenarista – Igor Mirković


Mlada glumica Kaja Šišmanović najavila je mnogo zabavnih događaja.


Glumica Kaja Šišmanović


– Puno je likova uhvatilo neke svoje linije priča koje sada granaju oko njih, tako da je doista šareno, rekla je za HRT. U glumačkoj ekipi i u novoj sezoni nastupa i poznata glumica Anica Dobra, u ulozi Jagode, koja je rekla kako su oni koji su u prethodnim sezonama bili ludi, sada još luđi, oni koji su bili veseli, sada su još veseliji, a kontraši su još veći kontraši.


– Mislim da radimo nešto jako dobro, rekla je za HRT.


Četvrta sezona se na malim ekranima očekuje sljedeće godine. Seriju za HRT proizvodi producentska kuća Interfim.