Lijepa gesta

Cindy Crawford rekreira Pepsi reklamu iz 1992. kako bi prikupila novac za istraživanje raka

Portal Novi list

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Rekreiranje kultne reklame dio je inicijative za prikupljanje novca za američku obiteljsku dječju bolnicuCindy Crawford ponovno je obukla traper kratke hlače kako bi rekreirala svoju poznatu reklamu za Diet Pepsi iz 1992. godine.


Ovaj 55-godišnji supermodel podijelio je video s fotografiranja. Rekreiranje kultne reklame dio je inicijative za prikupljanje novca za američku obiteljsku dječju bolnicu u kojoj se njezin brat liječio od raka, piše Fox News.

“Uvijek mi je zadovoljstvo i uzbuđenje raditi sa svojim prijateljem @davidyarrow … a još više kad je to u dobre svrhe”, napisala je Crawford uz fotografiju. “Vratili smo se na izvornu Halfway House iz poznate reklame @pepsi koju sam snimala 1992. godine kako bih ponovno stvorila trenutak u nadi da ću prikupiti sredstva za američku obiteljsku dječju bolnicu u Madisonu u Wisconsinu gdje je moj brat bio na liječenju od leukemije.”


“Do sada smo uz pomoć Davidove mreže diljem svijeta podržavali umjetnost i njenu prodaju – već smo prikupili milijun dolara za tu svrhu”, dodala je. “Također moram zahvaliti svom dragom prijatelju, frizeru @peter.savic koji je napravio čuvenu frizuru za originalnu reklamu … pa sam bila oduševljena što je mogao biti ovdje i za ovu verziju! Hvala i @samvissermakeup za šminku i @allowitzstyles za styling. Mislim da smo uspjeli! Tako zabavan dan. “