Svjetska turneja "Courage"

Celine Dion u Zagreb stiže tek iduće godine: Poznat je novi datum hrvatskog nastupa kanadske zvijezde

Ivana Kocijan

Celine Dion/PR

Celine Dion/PR

Globalna pop ikona u sklopu europskog dijela velike svjetske turneje »Courage« u Areni Zagreb nastupit će 22. svibnja 2021. godineOno što se moglo i pretpostaviti, sada je dobilo i službenu potvrdu – kanadska glazbena zvijezda Celine Dion ove godine neće nastupiti u Zagrebu. Jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih superzvijezda u povijesti pop glazbe u Areni Zagreb koncert će održati tek 22. svibnja 2021. godine.


Taj nastup dio je velike svjetske turneje »Courage« koja je započela 18. rujna prošle godine u Quebecu, a čiji je europski dio odgođen zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze koronavirusom (COVID-19).– Nadala sam se da ćemo se ove godine vratiti na pozornicu, ali u ovom trenutku zdravlje i sigurnost su prioritet svima. Cijeli svijet prolazio je kroz jako teško razdoblje tijekom pandemije i moje su misli sa svima koji su osjetili patnju. Sigurna sam da ćemo zajedno i ovo prebroditi i nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Nedostaju mi koncerti… Jedva čekam ponovno pjevati sa svima vama. Ostanite zdravi i pozitivni. Vidimo se u svibnju 2021. u Zagrebu, poručila je.

Za produkciju zagrebačkog koncerta, uz Star produkciju, zadužen je i Concerts West/AEG Presents.– Briga za zdravlje i sigurnost naše publike predstavlja apsolutni prioritet u ovom razdoblju i to je razlog da smo se u pregovorima s menadžmentom trudili da novi datum bude što kasnije.


Smatram da je, za istinsko uživanje u događajima kao što je koncert Celine Dion, normalizacija životnih prilika nužan preduvjet. Upravo koncert u zagrebačkoj Areni predstavlja jedinstvenu priliku za uživanje u nastupu ove velike glazbene dive prije njenog povratka nastupima u Las Vegasu, rekao je direktor Star produkcije Alen Ključe dodavši:– Pozivamo obožavatelje koji su kupili ulaznice za ovaj glazbeni događaj da iste sačuvaju jer će one vrijediti za novi datum. Celine Dion svjetska je zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Ne sumnjam kako će koncert 22. svibnja 2021. u Areni Zagreb zauzeti posebno mjesto u sjećanju ljubitelja vrhunske glazbe.Zbog velikog zanimanja za koncert jučer je u prodaju pušteno zadnjih 200 ulaznica. Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum. Oni kojima novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice mogu zatražiti isključivo od ponedjeljka, 15. do petka, 19. lipnja ove godine. Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem su kupljene.


Kupci koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na [email protected] Zahtjevi nakon navedenog termina neće biti uvaženi.


Europski dio turneje »Courage« Celine Dion započet će 19. ožujka sljedeće godine u Parizu. Turneja koja će uključivati ukupno 32 grada završit će u Bukureštu 25. srpnja.