"Money Heist"

Stiže zadnja sezona Netflixove serije “Casa de papel”: Imat će 10 epizoda

Hina

Foto: YouTube Screenshot

Foto: YouTube Screenshot

Netflix je objavio da će petu i završnu sezonu globalno popularne španjolske serije "Casa de papel" objaviti u rujnu. Zadnja sezona s deset epizoda zapravo će biti razdvojena u dvije polusezone, objavio je Netflix. Prvih pet epizoda bit će dostupno 3. rujna, a drugih pet 3. prosinca.


Serija o neobičnim pljačkašima nacionalne kovnice novca pod vodstvom genijalnog ‘profesora’ počela se emitirati 2017. na španjolskoj televiziji, a globalnu je popularnost stekla nakon što je njezin potencijal prepoznao Netflix i preuzeo njezinu daljnju produkciju.


Globalno se emitira pod nazivom “Money Heist”. 
U kasnijim sezonama skupina se ponovo okupila i krenula u novi poduhvat, pljačku španjolske nacionalne banke, gdje su ostali blokirani i moraju pronaći izlaz.


“Baš kad se činilo da ništa ne može poći krivo, na scenu stupa najsnažniji neprijatelj – vojska. Približava se kraj najsmjelijoj pljački u povijesti, koja će se na koncu pretvoriti u rat”, najavio je zadnju sezonu njezin autor Alex Pina. 


Među pljačkašima, koji se umjesto osobnim imenima nazivaju imenima gradova, jednu od uloga ima i hrvatski glumac Luka Peroš.