Kakav kič

Cardi B organizirala ludu zabavu za rođendan svoje kćerkice. Po viđenome, bio je to party za odrasle

S.M.

Foto: Cardi B Instagram

Foto: Cardi B Instagram

Kič, neprikladna muzika i još luđi ples na "dječjoj" zabavi.U svijetu bogatih i slavnih navikli smo gledati proslave koje graniče sa zdravim razumom i čija je glavna misao razbacati se sa što više balona, hrane, odjevnih kombinacija i kiča.


Iako su na prvom mjestu po ludim zabavama za – otkrivanje spola djeteta, djevojačke večeri, rođendane malih i velikih svakako Kardashian – Jenner, na vrh bi se mogla popeti i Cardi B. Doduše, klan Kardashian – Jenner je tolike godine na sceni da (većinom) znaju prikazati samo one prekrasne dijelove života, ali čini se da popularna reperica nema problema s time što će tko reći na račun ove proslave.


Što je u jednu ruku super, a u drugu ostavljamo stručnjacima da komentiraju.
Ona je ovih dana organizirala proslavu trećeg rođendana svoje kćerkice Kulture (da, to je ime) koju ima s reperom Offsetom. Na svojim je Instagram Storyjima objavila popriličnu količinu videa s proslave, a sve je počelo vrlo raskošno i prikladno malenoj djevojčici. Kulture, odjevena poput princeze, na svoju je proslavu stigla u kočiji koju su vukli bijeli konji.


Foto: Instagram


 


Zatim ju je dočekao poni kojeg su pretvorili u jednoroga tako da su mu zalijepili rog na glavu. Ostavit ćemo rečenicu bez komentara.


Foto: Instagram


Nakon što je malena Kulture ušetala u pravu Disney palaču prepunu balona i statista koji su glumili razne Disney princeze, mogli smo ju vidjeti kako s ostalom dječicom uživa u kuglanju i balonima te nevjerojatno visokoj torti inspiriranoj animiranim filmom “Pepeljuga”.


Foto: Instagram
A onda je počeo urnebes.


S razglasa su treštale pjesme Cardi B i Offseta (inače, pravi odabir za dječju zabavu), a zatim su sretni roditelji i zaplesali. A zaplesali su onako kako se zna plesati na razuzdanim zabavama jer, moramo priznati, nismo još vidjeli ovakav ples dok dječica trčkaraju oko roditelja.


Foto: Instagram


Cardi B, u posljednjem tromjesečju trudnoće (s reperom Offsetom čeka bebicu), zavodljivo je plesala s njim dok se malena Kulture vrzmala oko roditelja. Nadamo se da su dadilje uskoro odvele dječicu na spavanje.


Foto: Instagram


Foto: Instagram


Foto: Instagram


Ponekad se doista pitamo jesu li ovakvi rođendani za djecu ili za roditelje?