Glumica

Cameron Diaz na pragu 50-te ima ambiciozne planove: “Uzbuđena sam!”

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Pjevačica je podijelila svoj pogled na starenje i što očekuje u budućnostiGlumica Cameron Diaz krajem ovog mjeseca proslavit će 50-ti rođendan i čini se kako je sretnija nego ikad prije.


U najnovijem intervjuu, Cameron to vidi u pozitivnom svjetlu i kaže kako je to blagoslov, a ne prokletstvo.


Toliko da je odlučna živjeti još 60 godina kako bi što bolje iskoristila svoju obitelj, koja uključuje supruga Benjija Maddena i njihovu kćer Raddix, piše Hello.
“Cijeli koncept starenja potpuno se promijenio, čak u posljednjih deset godina”, rekla je za Goop.


“Uzbuđena sam. Imam još 50 ili 60 godina. Želim doživjeti 110, budući da imam malo dijete.”


Nastavila je: “Mislim da imaš taj nevjerojatan trenutak u svojim 40-ima kad cijeniš tko su ti roditelji, i ja želim imati taj trenutak s njom. Biti tamo s njom u njenim 40-ima.”


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Cameron Diaz (@camerondiaz) 


Par je dočekao svoju jedinu kći u prosincu 2019., a Cameron nema problema s time što je starija mama od svojih prijateljica.


“Ja sam najstarija mama od mojih prijateljica s djecom i to je sjajno”, rekla je. “Sretna sam što sam u ovim godinama što sam svojih godina, sretna što imam te djevojke, sretna što imam svoju kćer, sretna što imam svu podršku koju imam dok je odgajam.”


Cameron i Benji jako su privatni kad je u pitanju njihov obiteljski život, a svoju su djevojčicu dočekali u tajnosti.


Iznenađujuću objavu napravili su u siječnju 2020.: “Iako smo presretni što možemo podijeliti ovu vijest, također osjećamo snažan instinkt da zaštitimo privatnost našeg djeteta. Nećemo objavljivati ​​slike niti dijeliti više detalja, osim činjenice da je stvarno jako slatka!!”, napisali su.