Nešto se događa...

Britney Spears se vratila na Instagram. Obožavatelji zbog ovoga sumnjaju je li to uopće ona

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Paparazzi su je vidjeli u Los Angelesu, a ne u Palm Spingsu.Britney Spears je nedavno uzela predah od društvenih mreža i ne bi li u miru proslavila zaruke s dugogodišnjom dečkom Samom Asgharijem, obrisala je Instagram.


Pop princeza se sada vratila na ovu popularnu društvenu mrežu i objavila selfie. “Fotke s vikend bijega i proslave zaruka s mojim zaručnikom. Još ne mogu vjerovati!!!” te “Nisam mogla dugo bez Instagrama pa me evo natrag”, napisala je kraj objava.


Na fotkama vidimo da ima drugačiju frizuru od one plave s crvenim pramenovima kakvu smo vidjeli na videosnimci objave vijesti o zarukama. Pjevačica je i to objasnila najnovijom objavom, napisavši da je u Palm Springsu nosila ekstenzije.
No, paparazzi su je vidjeli u Los Angelesu, a ne u Palm Spingsu. The Daily Mail je objavio fotografije i njezina zaručnika na kojima vidimo da je Ashgari u subotu izlazio iz jedne teretane u Westlake Villageu koji se nalazi na više od dva sata vožnje od lokacije na kojoj je trebao biti sa zaručnicom, prenosi Page Six.


Obožavateljima slavne pjevačice ništa nije jasno pa su zaključili da najnovije fotografije pjevačice izgledaju poput onih koje je objavila u veljači.


Mnogi pratitelji u komentarima ispituju vodi li uopće Spears svoj Instagram profil i pitaju se, zašto objavljuje već objavljene prastare fotografije.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)