Ponavlja li se 2007.?

Obožavatelji zabrinuti: Britney Spears kaže da je ošišala svu kosu, objavljuje gole fotke…

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Što se događa, tko te fotografira?", pitaju se mnogi ispod objavaMilijuni obožavatelja pop princeze Britney Spears uživaju u njezinoj glazbi, pojavi i novonastaloj slobodi. Puno se toga može reći o njezinoj slobodi nakon koje je često na Instagramu počela objavljivati svoje nage fotografije.


No, nedavnom objavom kojom je kazala da je “ošišala svu svoju kosu”, mnogi su obožavatelji ostali na čudu i upitali ponavlja li se 2007. godina.


Podsjetimo, te je godine slavna pjevačica ušla u frizerski salon i ošišala se na ćelavo, kao rezultat godinama akumuliranog stresa.
“Ošišala sam svu svoju kosu” i “Ne želim je još pokazati”, objave su s njezinog Instagram profila koje je popratila emojijima škarica te videom koji prikazuje njezino čitavo tijelo – osim glave.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Channel 8 (@britneyspears)Na videosnimci nije izgledala ćelavo, a kasnije je objavila i nekoliko potpuno golih fotografija s nudističke plaže na kojima se također vide pramenovi njezine plave kose.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Channel 8 (@britneyspears)Njezine gole fotke nisu pretjerano dobro sjele obožavateljima koji su uvjereni da unatoč tome što se oslobodila ralja konzervatorija, pjevačica još uvijek nije dobro.


“Mislim da nije slobodna. Tko je fotografira? I svi ovi ljudi u pozadini koji je mogu fotografirati golu na plaži? Ovo je jeb*** čudno. I zašto su joj zubi drugačiji nego prije pet godina? I zašto je opet u istom studiju u kojeg ju je tata natjerao da ide?”, jedan je od komentara koji je dobio najviše “lajkova” ispod objave s plaže.