Nesretni brak

Bradley Cooper i Irina Shayk živjeli su potpuno odvojeno prije prekida: “Nadala se da će ju oženiti”

P. N.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Živjeli su potpuno odvojene živote. Ako je on bio u L.A., ona je bila izvan grada, a ako je ona bila u gradu, on je bio izvan gradaBradley Cooper i Irina Shayk živjeli su potpuno odvojene živote prije prekida.


33-godišnji supermodel odlučio je okončati vezu sa slavnim glumcem, s kojim ima dvogodišnju kćer Leu De Seine, krajem prošlog mjeseca, jer je par rijetko provodio vrijeme zajedno, prenosi Contact Music.


„Irina nije usredotočena na slavu, ona samo želi zaštititi svoju obitelj. Bradley je vrlo zaposlen i pokušava iskoristiti svaku priliku za karijeru upravo sada. Proveli su dosta vremena odvojeno“, kazao je izvor.
„Živjeli su potpuno odvojene živote. Ako je on bio u L.A., ona je bila izvan grada, a ako je ona bila u gradu, on je bio izvan grada“, dodao je.


Navodno je par pokušao spasiti vezu zbog 4-godišnje kćeri, ali nisu uspjeli održati zajednički odnos.


„Nikad nisu kupili vlastitu kuću u Kaliforniji. To je bila samo njegova kuća. Nije bilo poteza u tom smjeru. A tu je i činjenica da se nikada nisu vjenčali nakon što su imali dijete. Bila je sigurna da će se to dogoditi. Osjećalo se kao da zapravo ne grade zajednički život koji se ne tiče djeteta“, rekao je izvor za New York Post.


Navodno će glumac ostaviti kuću u Los Angelesu Irini jer je njen dom u West Villageu premali za dijete.


„On želi da podjela prođe što bolje, onoliko dobro koliko može u ovoj situaciji“, kazao je izvor.