"Lost Cause"

Billie Eilish razljutila obožavatelje. A sve zbog jedne objave na Instagramu

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Mole je da se izjasni oko nedavne izjave kraj fotografijeJedna od najpopularnijih pjevačica na planeti, Billie Eilish, razljutila je dio svojih obožavatelja.


“Volim djevojke”, napisala je u objavi koju prate fotografije na kojima pozira s djevojkama, što su inače fotografije sa snimanja videospota za njezinu pjesmu “Lost Cause”.


Obožavatelji su je ispod objave zamolili da se izjasni oko svoje izjave, pitajući je za točno značenje njezine rečenice. Pratitelji su ostavili na stotine komentara u kojima pitaju je li se tom objavom izjasnila kao pripadnica LGBT+ zajednice ili je rečenicu napisala “tek tako”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)

Pjevačica je kasnije snimljena sa svojim navodnim dečkom, Matthewom Tylerom Vorceom u Disneylandu, a obožavateljima više ništa nije bilo jasno.


Nagađanja o tome da je par u vezi potaknuta su i činjenicom da je Billie spomenula “tajnog dečka” u svom dokumentarcu “The World’s A Little Blurry” kojeg je AppleTV lansirao u veljači ove godine, piše Capital Film. 


Nakon što je Eilish objavila i selfie na Instagramu kraj kojeg je napisala da je umorna s njome su se složili i njezini obožavatelji.


“Zamisli koliko smo tek mi umorni”, “Hoćeš li se osvrnuti na sve ove tvrdnje?” i “Sretna sam zbog tebe, ali ovo nisi ti, želimo odgovore”, stoji između ostalog u komentarima.