Smrt u raju

BBC naručio još dvije sezone dugovječne kriminalističke drame koju gledamo i u Hrvatskoj

Hina, Ivana Kocijan

Foto: BBC

Foto: BBC

Deseta sezona zapravo je pravi podvig jer je u cijelosti snimljena za vrijeme pandemije.Još dvije sezone dugovječne britansko-francuske kriminalističke drame »Smrt u raju« naručio je BBC One uoči početka desete sezone, javili su jučer britanski mediji.


Hvaljena serija čija je radnja smještena na malom fiktivnom otoku Saint Marie, a snima se na otoku Guadeloupeu u Karipskome moru, slavi svoju desetu godišnjicu novom sezonom čije je prikazivanje započelo jučer. Deseta sezona zapravo je pravi podvig jer je u cijelosti snimljena za vrijeme pandemije.


»Smrt u raju«, koja se prikazuje i u Hrvatskoj, gledatelje vodi u svijet misterioznih ubojstava i zbunjujućih zagonetki zbog kojih se smatra sjajnim primjerom žanra kriminalističke drame. Misteriozna ubojstva na karipskom otoku razotkriva britanski policijski istražitelj na svoj osebujan način.
– Jako smo ponosni na desetu sezonu i sretni da ćemo se vratiti na Saint Marie kako bismo nastavili priču, rekao je izvršni producent Tim Key, dodavši da imaju velike planove za budućnost i puno iznenađenja.


Osim na BBC One, ova popularna serija se prikazuje i u Francuskoj na France 2, PBS-u u SAD-u, te ABC-u u Australiji, sveukupno na više od 230 teritorija širom svijeta, uključujući Kinu, Južnu Afriku, SAD i Karibe.