Potpuno različite

Autorica Seks i grad kolumni otkrila: Sarah Jessica Parker nema ništa slično s pravom Carrie

P. N.

Foto: HBO

Foto: HBO

"Jako je orijentirana na obitelj. Vidim je na zabavama i draga je, ali imamo različite krugove"Spisateljica originalnih kolumni  Sex and the City koje su izlazile u novinama i poslužile kao inspiracija za TV seriju otkrila je da Sarah Jessica Parker nema ništa zajedničko s njezinim alter egom u seriji te da su njih dvije u stvarnom životu potpuno različite.


Candace Bushnell, koja je bila seks kolumnistica  devedesetih u New Yorku i poslužila kao inspiracija za  lik Carrie Bradshaw, rekla je za The Independent kako ona i Sarah imaju malo toga zajedničkog.


“Nikad nisam imala poveznicu s njom. Bila je udana [za glumca Matthewa Brodericka] cijelo vrijeme dok smo snimali. Njezin je život stvarno suprotan onom Carrie Bradshaw”, kazala je Bushnell.
“Jako je orijentirana na obitelj. Vidim je na zabavama i draga je, ali imamo različite krugove”, dodaje spisateljica.


Bushnell je također komentirale pojedine kritičare koji su govorili da je popularna serija trebala imati širi spektar rasne zastupljenosti u svojoj postavi.


“Nitko nije namjerno rekao da ćemo imati emisiju samo s bjelkinjama. Ne funkcionira tako. Bilo je pitanje vremena i glumica koje su bile na raspolaganju”, objasnila je.


“Da je netko rekao:”Hej, evo Afroamerikanke ili Latinoamerikanke koja je odlična za ovu ulogu”, nitko ne bi rekao ne. Nije tu bilo kalkulacije, kao što neki misle. To je bio samo odraz jednog vremena”, zaključila je Bushnell.