Intimna ceremonija

Ariana Grande se udala: Sudbonosno da izrekla pred manje od 20 gostiju

Hina

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Pop zvijezda Ariana Grande udala se za svog zaručnika Daltona Gomeza priredivši "malo i intimno vjenčanje".Američka pjevačica Ariana Grande (27) sklopila je brak pred okupljenih manje od 20-tak uzvanika tijekom ovog vikenda, navodi BBC pozivajući se na američke izvore.


Grande je u prosincu objavila da se zaručila za 25-ogodišnjeg agenta za prodaju nekretnina iz Los Angelesa. Vjenčanje je održano u njezinoj kući u Kaliforniji, navode izvješća.


Govoreći o vjenčanju njezin predstavnik za medije kazao je da je vjenčanje obavljeno u intimnoj atmosferi, s manje od dvadesetak gostiju dodavši da je sve bilo ispunjeno s “puno sreće i ljubavi” te da  “par, ako i njihove obitelji, ne može biti sretniji”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Prema internetskim objavama ceremonija vjenčanja obavljena je na imanju obitelji Grande u Montecitou, u južnoj Kaliforniji, gdje žive mnoge slavne osobe, uključujući i vojvodu i vojvotkinju od Sussexa.  


Kako prenosi BBC, sretni mladoženja Dalton Gomez odrastao je u južnoj Kaliforniji i radi na tržištu luksuznih nekretnina već pet godina.
Ariana Grande obznanila je uoči Božića na Istagramu da se zaručila za svog dečka pokazujući na lijevoj ruci prsten od bisera i dijamanata.


Objavljeno je da je par prije vjenčanja bio u vezi nešto malo više od godinu dana.