Neodoljivo!

Ariana Grande objavila prve fotke s vjenčanja: Sada znamo i tko je dizajnirao vjenčanicu

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Pop zvijezda Ariana Grande nedavno se udala za svog zaručnika Daltona GomezaPjevačica Ariana Grande (27) sklopila je brak pred dvadesetak uzvanika na intimnoj ceremoniji na imanju obitelji Grande u Montecitu u južnoj Kaliforniji.


Sada je objavila i prve fotke koje prikazuju nju i Daltona Gomeza u trenucima predivnog vjenčanja. U opis fotografije je napisala i datum vjenčanja, 5. svibnja ove godine, a u manje od 24 sata njezina je prva serija fotografija prikupila više od 21 milijun “lajkova”.


Malo je reći da su njezini obožavatelji oduševljeni serijom fotografija koje prikazuju sretne i zaljubljene mladence.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Grande je nosila klasičnu Vera Wang vjenčanicu, a kosu je svezala u svoj prepoznatljivi rep. Romantični outfit upotpunila je nakitom s potpisom Lorraine Schwartz koja stoji i iza njezinog zaručničkog prstena, piše Harper’s Bazaar.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)Look je inspiriran pedesetima i to likom kojeg je utjelovila Audrey Hepburn u filmu “Funny Face”, a Schwartz je otkrila da su Grande i Wang odlučile zajedno raditi na njezinom budućem vjenčanju kada su se upoznale na Met Gali prije nekoliko godina.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)Dalton je nosio klasično Tom Ford odijelo.