Hollywood

Angelina Jolie tvrdi kako troje njihove djece želi svjedočiti protiv Brada Pitta

Portal Novi list

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Angelina Jolie tvrdi da se troje njezine djece s bivšim suprugom Bradom Pittom nadalo da će svjedočiti protiv njega u njihovom trenutnom sporu.



Jolie (46) i Pitt (57), koji su razvod braka zaključili 2019., roditelji su šestero djece, od kojih je petero maloljetnika: Maddox, 19, Pax, 17, Zahara, 16, Shiloh, 14 i blizanci Vivienne i Knox, 12 .


U sudskom dokumentu iz prosinca 2020. koji je pregledavao Us Weekly, Joliein pravni tim rekao je da je “troje djece zatražilo svjedočenje” u tijeku postupka skrbništva


“Djeca su dovoljno stara da shvate što se događa”, rekao je Joliein odvjetnik. ‘Suđenje će na njih nužno utjecati emocionalno. Pravni tim glumice podnio je dokumente u nastojanjima da diskvalificira suca Johna Ouderkirka iz presude nad slučajem.




Iako su se Jolie i Pitt u početku složili da će sudac Ouderkirk biti privatni sudac kako bi detalji slučaja bili zapečaćeni, ona je prošlog kolovoza rekla da je sudac kompromitiran zbog ‘stalnih poslovnih i profesionalnih odnosa’ koje ima s jednim od Pittovih odvjetnika; te da će se žaliti na konačnu odluku koju je u ovom slučaju donio Ouderkirk, piše Daily Mail.


Ouderkirk je zadržan na slučaju u listopadu, a u prijavi iz prosinca 2020. Joliein pravni tim rekao je da je prisutnost Ouderkirka na čelu slučaja stvorila lošu situaciju u kojoj su djeca nastojala zauzeti stav i progovoriti.


Joliein pravni tim rekao je u sudskim spisima podnesenim ranije ove godine kako je sudac glumici uskratio pošteno suđenje, nepropisno izuzimajući njezine dokaze relevantne za dječje zdravlje, sigurnost i dobrobit, dokaze ključne za vođenje njenog slučaja. ‘


Maddox je prošlog mjeseca dao svjedočenje koje “nije baš laskalo Bradu. Maddox želi legalno promijeniti svoje prezime u Jolie, za što je Angelina rekla da ga ne podržava. ‘


Jolie je podnijela zahtjev za razvod 2016. godine – pozivajući se na ‘zdravlje obitelji’ – nakon sukoba na privatnom letu iz Francuske za Los Angeles u kojem je optužila Pitta za nasilno ponašanje prema sinu Maddoxu, koji je tada imao 15 godina. .


Oskarom nagrađivani glumac nije optužen u vezi s incidentom usred istraga FBI-a i socijalnih službi.