Pozitivno, moderno i simpatično

Albina ima novi singl: Pjesma u velikoj mjeri posjeduje latino prizvuk

Ivana Kocijan

Foto: ANTE ODAK

Foto: ANTE ODAK

"Činjenica da je pjesma plasirana u samom srcu ljetne sezone govori koliko smo bili pažljivi i koliko smo dali na važnosti svakom detalju", kaže pjevačicaAlbinin novi singl »La La Love« zaplovio je radijskim eterom, u petak stiže na digitalne glazbene servise, a uskoro će biti predstavljeno i njegovo atraktivno videoizdanje.


– Činjenica da je pjesma plasirana u samom srcu ljetne sezone govori koliko smo bili pažljivi i koliko smo dali na važnosti svakom detalju, kako u glazbenom, tako i u vizualnom smislu, otkrila je Albina te nije sakrivala sreću što se ovom prilikom okušala u autorstvu o čemu je rekla:


– Još od mojih prvih glazbenih pothvata nadala sam se kako ću se u nekom trenutku okušati u autorskom dijelu, a s obzirom na to da se radilo o ljetnom fresh zvuku, ono što sam imala na umu, a tiče se teksta, idealno se poklopilo s melodijom i aranžmanom »La La Love«. Zašto baš španjolski? Pa vrlo jednostavno – zato što pjesma u velikoj mjeri posjeduje taj latino prizvuk, koji se najbolje ljubi upravo sa španjolskim jezikom.
Uz Albinu pjesmu supotpisuju Max Cinnamon (engleski dio teksta) i Branimir Mihaljević (glazba, aranžman, produkcija). Njenom hvaljenom autorskom timu ovog se puta, za najneobičnije dijelove aranžmana, pridružio i Branimirov sin Marko Mihaljević. Pjesmu ljetne atmosfere, snimljenu u zagrebačkom Karpo Media Studiju, uz finalni mastering Nikodema Milewskog, autorski tim na umu je imao već neko vrijeme.
Među Albininim obožavateljima koji su nakon Eurosonga s nestrpljenjem iščekivali novi singl osobito su se istaknuli fanovi iz Španjolske, što pjesmi »La La Love« daje još veću zanimljivost.


– Mnogi možda ne znaju za moju poveznicu sa španjolskim pa im istovremeno neće biti jasno zašto baš taj španjolski tekst. Svi koji me poznaju znaju da gotovo razmišljam na tom jeziku, uz osmijeh je otkrila mlada glazbena zvijezda koja je ljubav prema španjolskom otkrila u ranom djetinjstvu te ga usavršila kroz učenje u školi.


Dobra suradnja nastavlja se i s koreografkinjom Helenom Janjušević, stilistom Stefanom Orlićem te beauty timom RukaBeauty i Franić Salon koji su se pobrinuli za atraktivnu estetiku videospota. Video za »La La Love« gledat ćemo zahvaljujući kreativnom potpisu Sestrica čiji rad Albina prati od samih početaka.


– Smatram da su u velikoj mjeri vizualno osvježili našu glazbenu scenu i veliki sam fan njihovih radova! S obzirom na to da je »La La Love« jako moderna i catchy pjesma, zahtijeva jednako moderan vizualni segment. Na setu je blilo vruće u svakom smislu te riječi! Stvarno je svaki član ekipe dao svoj maksimum i uopće se ne brinem za konačni proizvod – jedva čekam, komentirala je Albina.