OBOŽAVATELJI ŠOKIRANI

Adele nakon dugo vremena objavila fotku potpune transformacije: “Ajme, prekrasna si!”

P. N.

adele

adele

U komentiranje se uključila i model Chrissy Teigen, supruga pjevača Johna Legenda pa napisala: ""Mora da me zezaš!" 


Pjevačica Adele već dugo vremena nije objavila novu fotku na svom Instagram profilu. Njezina je posljednja objava iz prosinca prošle godine kada se fotkala kraj Grincha i Djeda Božićnjaka te pokazala obožavateljima svoju novu liniju. Nakon tih crno-bijelih fotki, britanska je zvijezda napokon objavila i najnoviju, u boji.


U proteklih je godinu dana izgubila popriličan broj kilograma, a obožavatelji ne prestaju pričati o njezinoj nevjerojatnoj transformaciji. Na najnovijoj fotki pozira u krasnoj crnoj haljini sa širokim rukavima, raspuštene kose i uz veliki osmijeh na licu.
“Hvala vam na ljubavi povodom rođendana. Nadam se da ste svi dobro i na sigurnom tijekom ovih ludih vremena. Želim izraziti zahvalnost svima na prvoj crti koji nas čuvaju dok riskiraju vlastite živote. Vi ste naši pravi anđeli”, napisala je Adele kraj objave.


Ispod njezine nasmijane fotke, nisu izostali brojni komentari prepuni rođendanskih čestitki, ali i komplimenata na račun njezina izgleda.


“Kraljice!”, “Ajme, prekrasna si!” i “Nisam te prepoznala!”, samo su neki od njih. U komentiranje se uključila i model Chrissy Teigen, supruga pjevača Johna Legenda pa napisala: “”Mora da me zezaš!”