Obljetnica

25 godina riječkog Dallas Music Shopa uz koncertne promocije novih izdanja

A. P.

Foto: Promo

Foto: Promo

28.10. pridružite se u obilježavanju ovog iznimnog jubilejaJedna od kultnih riječkih lokacija bez sumnje je Splitska ulica, kućni broj 2a, na kojoj već punih 25 godina djeluje Dallas Music Shop. Nezaobilazno je to mjesto za sve ljubitelje glazbe, a mnogim je Riječanima upravo to prvo mjesto kad su u potrazi za diskografskim izdanjima svih formata, ulaznicama za kulturne programe ili pak bogat izbor raznovrsnih memorabilija.


Četvrt stoljeća DMS je napunio 25.09., a proslava je malo prolongirana jer smo uz rođendansko slavlje pripremili i koncertne promocije novih Dallasovih izdanja.


Zajedničko slavlje dogodit će se u petak 28.10. s početkom u 18 sati, kad će se Splitskom ulicom proširiti elektronski zvuk kompilacije “Perspective” koju će predstaviti njezin urednik Arsen Pavešić.


Foto: Promo

Foto: Promo
Zagrijani plesnim beatovima od 20 sati slavlje se seli u još jedno kultno riječko okupljalište, OKC Palach. Ulaz je SLOBODAN, a promocije albuma startaju uz zabavnu, plesnu, plastikpop terapiju „Best of“ – debut albuma Doktora – predstavnika novih generacija riječkih glazbenika koji je svojim modernim alter-pop zvukom osvojio mlađu, ali i onu malo stariju publiku.


Osnivač legendarnog En Facea i cijenjeni autor Sandro Bastiančić, predstavit će debitantski kantautorski album „Šlager sezone“. Sandrovo prvo samostalno ostvarenje dobilo je odlične kritike, a njegove skladbe uspoređene su onima velikana poput Davida Crosbyja, Jacksona Browna i Jamesa Taylora.


Foto: Promo


Muzički kolektiv Mrave brojim povest će nas u „Zemlju Kamenog Bizona“ – debitantski album kojim su osvojili kritiku i publiku, otkrili (nam) sasvim nove glazbene krajolike. Svojim jedinstvenim izričajem pozivaju na „narodni ustanak proziv šablona i pritom otkrivaju neku drukčiju dimenziju nestvarnosti“.


Rođendanskom slavlju priključit će se i energična riječka šestorka Bene, oformljena početkom godine, a čiji su članovi veterani glazbene scene i iskusni glazbenici kojima će ovo biti prvi službeni nastup.


Foto: Promo

Foto: Promo


Pripremili smo i rođendanske popuste, akcijske cijene i još neka glazbena iznenađenja koja ćemo otkriti uskoro!


Pozivamo sve da nam se 28.10. pridružite u obilježavanju ovog iznimnog jubileja, svirkama riječkih glazbenih majstora, i zajedničkom druženju s dragim gostima, partnerima, novinarima i osobama iz javnog i kulturnog života Rijeke!.


Foto: Promo

Foto: Promo