Skupština

Zlatko Uremović ponovo predsjednik HVIDRA-e PGŽ

Edi Prodan

Foto Mateo Levak

Foto Mateo Levak

Čelni čovjek te organizacije kroz nekoliko mandata na izbornoj skupštini bio je bez protukandidataJoš jedan mandat na mjestu predsjednika HVIDR-e Primorsko-goranske županije osvojio je Zlatko Uremović.


Čelni čovjek te organizacije kroz nekoliko mandata na izbornoj skupštini bio je bez protukandidata, čime je samo potvrđeno da svoj posao obavlja časno i na zadovoljstvo članova.


Bilo je to, uostalom, razvidno i iz izvješća Ivana Šimića, predsjednika nadzornog odbora, kao i Seada Alića koji se nalazi na čelu Suda časti.
Oni su istaknuli kako je rad PGŽ HVIDR-e bez ikakvih problema, kako su članovi ponosni ljudi, koji iznad svega poštuju časni cilj za koji su se borili.


Foto Mateo Levak


Sam je Uremović iznio i financijske pokazatelje koji jasno daju do znanja da se iz godine u godinu, unatoč skromnim proračunskim sredstvima nešto većim od 30 tisuća kuna godišnje, radi s – ušteđevinom.


Na skupštinu su podnesena sva izvješća, održane su rasprave, kao i usvajanje izvješća o radu tijela – predsjedništva, nadzornog odbora i suda časti za 2020. godinu, kao i za razdoblje od siječnja do studenoga 2021. godine, kao i financijsko izvješće za 2020. godinu, kao i za razdoblje od siječnja do studenoga 2021.


Usvojeni su Operativni i financijski plan za 2022. godinu, dok su glasovanju pristupila 42 člana s pravom glasa.


Nažalost, za razliku od izborne skupštine 2017. godine, ovog puta nije bilo nikog od pozvanih gostiju.


Većina se ispričala zbog – zdravstvenih problema. Ono što je bilo jednako kao i prošlog puta, himnu je izveo član HVIDR-e, istaknuti glazbenik Vladimir Mikler.