Incident na Zametu

Zamjenik riječkog gradonačelnika na meti vandala! Razbili staklo i ispisali uvredljive grafite na poliklinici Nikole Ivaniša

Šarlota Brnčić

Foto: D. ŠKOMRLJ

Foto: D. ŠKOMRLJ

Policijski očevid još uvijek traje te se prikupljaju sva moguća releventna saznanja kako bi se vandalima što brže ušlo u trag i razotkrili motivi ovakvog noćnog divljanja



Poliklinka Ivaniš noćas je bila metom za sada nepoznatih vandala, a nedjelo je, kako nam je potvrđeno iz PU prim0rsko-goranske, otkriveno jutros i prijavljeno policiji u 8.17 sati.


Policija je uzbunjena dojavom da je oštećen objekt na Zametu, a izlaskom na teren utvrđeno je da je razbijeno staklo i da su po fasadi ispisani grafiti neprimjerena sadržaja.


Foto: D. ŠKOMRLJ

Foto: D. ŠKOMRLJ


Policijski očevid još uvijek traje te se prikupljaju sva moguća releventna saznanja kako bi se vandalima što brže ušlo u trag i razotkrili motivi ovakvog noćnog divljanja.




Poliklina Ivaniš je u vlasništvu poznatog riječkog liječnika i zamjenika riječkog gradonačelnika Nikole Ivaniša.



Tijekom dana o incidentu se oglasio i PGS.


” U noći s 23. na 24.09.2020. g., na zgradi Poliklinike Ivaniš, ul. Zametska 100, čiji je vlasnik dr. Ivaniš Nikola, dogradonačelnik Rijeke, počasni predsjednik PGS-a i član uprave HNK Rijeka osvanuo je GRAFIT riječke Armade i kamenjem je razbijen prozor Poliklinike.


Dr. Nikola Ivaniš hrvatski je branitelj iz 1991 g, i u 3 mandata je bio zastupnik Hrvatskoga sabora”, navodi se u kratkom priopćenju Primorsko-goranskog saveza.