Svečanost na Rektoratu Sveučilišta

Zahvalnice uspješnim studentima sportašima

Ingrid Šestan Kučić

Uspješni na Europskim sveučilišnim prvenstvima u Poljskoj / Snimio Damir ŠKOMRLJ

Uspješni na Europskim sveučilišnim prvenstvima u Poljskoj / Snimio Damir ŠKOMRLJ

Svečanost je organizirana povodom osvajanja 3. mjesta na Europskom sveučilišnom prvenstvu u odbojci u Lodzu te osvajanja 4. mjesta na Europskom sveučilišnom prvenstvu u rukometu u BydgoszczuRIJEKA Na Rektoratu Sveučilišta u Rijeci održana je svečanost dodjele zahvalnica Sveučilišta u Rijeci studentima sportašima koji su ostvarili značajne uspjehe na Europskim sveučilišnim prvenstvima u Poljskoj u ovoj godini.


Svečanost je organizirana povodom osvajanja 3. mjesta na Europskom sveučilišnom prvenstvu u odbojci u Lodzu te osvajanja 4. mjesta na Europskom sveučilišnom prvenstvu u rukometu u Bydgoszczu.


Za odbojkašku reprezentaciju nastupale su: Ana Mioč, Sara Barač, Astrid Popić, Nikolina Fabris, Ivona Bakarčić, Lea Boban, Bruna Francetić, Tamara Popić, Maja Cvijić, Barbara Fabulić, Anja Žarković, Marta Božić, Vanna Vidotto i Kristina Kregar, a trener je bio Željko Bradarić-Šlujo.
Za rukometnu reprezentaciju nastupali su: Andro Rak, Marin Sorić, Dino Islamović, Mateo Crnković, Dario Polić, Lucas Schlagenhauf, Marin Možetić, Nikola Njegovan, Tin Tomljanović, Dario Jeličić, Domagoj Pleše, Ivan Majić i Antonio Stanić, a trener je bio Christian Brozović, dok je delegaciju predvodio Viktor Moretti.