Oblijepili mu auto naljepnicama

Za ovo je baš trebalo dosta truda. Pogledajte na kako su originalan način riječki vatrogasci ispratili mladog kolegu na drugi posao

Vladimir Mrvoš

Zamolili smo mladog vatrogasca za komentar ovog zanimljivog događaja, no on je zamolio da poštujemo njegovu privatnostRIJEKA – Kolege vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Rijeka na originalan su se način odlučili pozdraviti sa svojim kolegom koji odlazi na rad u »metropolu«, odnosno u Javno vatrogasnu postojbu Zagreb. To su učinili na jedan zanimljiv način, tako da su mu cijeli automobil oblijepili malim, post-it naljepnicama.


Trebalo je puno truda za takav način oproštaja od svog dojučerašnjeg kolege, a iako je to bila »interna fora«, postala je nacionalna zanimljivost kada su slike obljepljenog automobila objavili kolege iz JVP-a Zagreb na svom Facebook profilu. Iako smo zamolili mladog vatrogasca za komentar ovog specifičnog pozdrava od dojučerašnjih kolega, on je zamolio da poštujemo njegovu privatnost, pa nismo inzistirali na njegovom komentaru. Kolege vatrogasci iz Rijeke koji su automobil mladog kolege u potpunosti prekrili post-it naljepnicama ostavili su i dvije poruke.


Na haubi su mu »ispisali« ZAGREB te su mu ostavili i poruku – VOLI TE II. SMJENA. Vatrogasci iz JVP-a Zagreb u poruci kolegama u Rijeci na Facebook stranici napisali su: »Zahvaljujemo se dragim kolegama iz JVP-a Rijeka na pozdravima u Zagreb koje su poslali po mladom kolegi koji je odradio zadnju smjenu u Rijeci prije odlaska na novo radno mjesto u JVP Zagreb.«
U komentarima na stranici moglo se pročitati od pohvala, da se neko doista potrudio, pa do inovativne intervencije da je prekriveni originalni znak VW, a netko o ljubitelja Alfa Romea pretvorio je VW – u Alfin znak. Iz komentara na objavi može se zaključiti i tko je bio autor ovog »zanimljivog pozdrava«, kao i tko je mladi vatrogasac koji je iz Rijeke otišao u Zagreb.


S obzirom na to da smo zamoljeni za privatnost, ime nećemo objaviti, a mladom vatrogascu želimo što manje intervencija na radu u »metropoli«.