Koncert

“Whiteheadsi” su večeras pokazali i dokazali da je Rijeka rock’n’roll

Mira Jelačin Mikuličić

foto: Mira Jelačin Mikuličić

foto: Mira Jelačin Mikuličić

Energije za gibanje u ritmu rock'n'rolla nije nedostajalo. Dapače, okupljeni su jedva čekali da se ponovo pokrenu i zaplešu. Uz glazbu koju vole, s ljudima koji su im dragi.Rijeka je rock’n’roll! Rock’n’roll je Rijeka! Dokazali su to i “Whiteheadsi” prašeći rock na riječkom trgu Šišmiš u petak navečer. Nakon debele stanke bez događanja zbog pandemije, u organizaciji Udruge LP Rock, koncert “Whiteheadsa” rasplamsao je vatru u srcima članova udruge ali i svih onih kojima je rock u krvi.


Ovim koncertom promovirali su kompozicije sa svog prvog albuma, snimljenog ove godine ali nisu izostaviti svoje već poznate rock covere iz šezdesetih i sedamdesetih. Energije za gibanje u ritmu rock’n’rolla nije nedostajalo. Dapače, okupljeni su jedva čekali da se ponovo pokrenu i zaplešu. Uz glazbu koju vole, s ljudima koji su im dragi.

Poseban privilegij koji su dobili samo članovi udruge LP Rock bila je podjela besplatnog primjerka novog CD-a “Whiteheadsa”. Premda je istinski privilegij bio upravo sam koncert koji je prisutne zagrijao u hladnoj riječkoj noći.