Drugi krug

VIŠKOVO Sanja Udović i Marina Tomić-Pujić idu u borbu za mjesto načelnice

Biljana Savić

Pozivam sumještane da ponovno izađu na birališta u drugom krugu i biraju kontinuitet, stabilnost i daljnji razvoj Viškova, poručila je nakon objave rezultata Sanja UdovićSanja Udović (SDP) ide po svoj treći mandat za načelnicu Viškova, ovaj put u drugom krugu izborne utrke protiv Marine Tomić-Pujić (HDZ).


– Hvala svima koji su danas izašli na izbore. Izbore smatram vrhuncem demokratskog procesa u svakoj zajednici, pa tako i u našem Viškovu. Hvala onima koji su dali glas meni kao kandidatkinji za načelnicu, ali i mom timu okupljenom u koaliciji SDP-PGS-HSS-HSU.


Naš slogan “jer volimo Viškovo” govori kako nam je upravo ljubav glavni pokretač u svakodnevnom radu. Drago mi je da su to prepoznali i birači koji su nam, kao i prije 4 odnosno 8 godina, i danas u velikom broju poklonili svoje povjerenje.
Sigurni smo da će tako biti i za dva tjedna. Zato pozivam sumještane da ponovno izađu na birališta u drugom krugu i biraju kontinuitet, stabilnost i daljnji razvoj Viškova, poručila je nakon objave rezultata Sanja Udović.


Dosadašnja vijećnica, a sad kandidatkinja za načelnicu Marina Tomić Pujić čestitala je svojim protukandidatima na ostvarenim rezultatima i izrazila zadovoljstvo rezultatom u prvom krugu.


– Hvala svim biračima koji su mi omogućili ulazak u drugi krug, jako sam sretna zbog toga. Od sutra kreće nova utakmica, a kampanju planiram voditi korektno kao i do sada. Drugi krug izbora bit će 30. svibnja, a u drugom krugu je bitno pobijediti. Zato pozivam birače s područja Viškova da me zaprate na stranici, mogu mi slobodno postavljati pitanja, na njih ja osobno i iskreno odgovaram ono što mislim.


Ako dobijem ove izbore posvetit ću se samo Viškovu, nemam namjeru ganjati političku karijeru po Zagrebu niti vani, a i obitelj mi je ovdje tako da će moj fokus biti Viškovo, poručila je Tomić-Pujić.