Crveni meteoalarm

VIDEO Jaka bura “divlja” riječkim područjem. Pogledajte prizore koje smo snimili u Bakarcu, ali i u centru grada

P. N.

Foto S. Drechsler

Foto S. Drechsler

Jaka bura na riječkom će području puhati i sutra, iako ipak nešto malo slabije - predviđaju se udari do 110 kilometara na sat maksimalnoNa riječkom području danas u 13 sati temperatura zraka iznosi 5 stupnjeva Celzijusa, ali dojmu “minusa” pridonosi olujna, na trenutke i orkanska bura.


Zbog nje je za kompletno područje Kvarnera proglašeno crveno upozorenje meteoalarma, s upozorenjem da će vjetar imati udare do čak 140 kilometara na sat.


Na ulicama Rijeke nema baš previše ljudi, a kako izgleda središte grada trenutno, pogledajte u fotogaleriji Sergeja Drechslera.


Foto galerija: Snažan vjetar dodatno snizio temperaturu u Rijeci Foto: Sergej Drechsler
Otišli smo i do Bakarca, gdje olujna bura snažno podiže more, a dojam koliko je jak vjetar vjerojatno možete osjetiti putem snimki i preko vaših ekrana.Foto galerija: Bura podiže more u Bakarcu Foto: Sergej Drechsler


Jaka bura na riječkom će području puhati i sutra, iako ipak nešto malo slabije – predviđaju se udari do 110 kilometara na sat maksimalno.


Tijekom noći na ponedjeljak buru će zamijeniti jaki jugozapadnjak, koji će povisiti temperature zraka, ali i sniziti tlak.


Manje vjetrovito vrijeme očekuje se tek potkraj tjedna.