Light Magazine

Uz bok svjetskih prijestolnica: Poznati proizvođač blagdanske dekoracije među najbolje primjere uvrstio – Rijeka Advent

Alenka Juričić BukaricaRIJEKA – Jedan od svjetski najpoznatijih proizvođača blagdanske dekoracije, Blachere Illumination, u svoje je godišnje izdanje magazina Light Magazine kao jedan od najboljih svjetskih primjera blagdanske dekoracije uvrstio i Rijeka Advent. Naime, riječki Advent uvršten je na čak dvije stranice, uz bok drugih svjetskih blagdanskih prijestolnica i mjesta, javili su iz TZG-a Rijeke.


– Iznimno veseli činjenica da su Rijeka i Rijeka Advent prepoznati kao jedan od svjetskih primjera gradova u vrijeme blagdana. To je i nagrada velikom radu uloženom u osmišljavanje ove manifestacije, ali i potvrda da su sva ulaganja u Rijeka Advent itekako opravdana.


Također, naći se među drugim blagdanskim prijestolnicama je svjetska promidžba Rijeka Adventa i našega grada kao cjelogodišnje turističke destinacije – rekao je o priznanju riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, dodajući i kako je ovo nastavak uspješne dugogodišnje suradnje TZG-a Rijeke i Grada Rijeke s ovim najpoznatijim proizvođačem dekoracije koja se pokazala izuzetno uspješnom kako za brojne goste i sugrađane koji već drugu godinu zaredom tijekom Adventa te božićnih i novogodišnjih blagdana uživaju u predivnoj dekoraciji centra grada, tako i za promociju koju se postiže preko brojnih objava koje odlaze u svijet. A jedna od njih je i ova duplerica o Rijeci u godišnjem izdanju magazina Blachere Illumination. Isto tako, riječki TZ će se zajedno s francuskom tvrtkom predstavljati na jednom od najvećih sajmova dekoracije.
– Suradnja Blachere Illumination i Rijeke se nastavlja ove godine i izuzetno nam je drago da možemo najaviti nove promidžbene aktivnosti koje provodimo zajedno s partnerima na tržištu. Ove godine Rijeka Advent i Blachere Illumination predstavljaju se na jednom od najvećih svjetskih sajmova posvećenih dekoraciji. Vjerujemo da će to biti izuzetna čast i reklama koju Rijeka Advent može dobiti jer će biti promovirana dodatno uz druge svjetske destinacije, najavio je Petar Škarpa, direktor TZG-a Rijeke te dodao kako će to biti odlična reklama, ne samo za Rijeku i Rijeka Advent, već i za Kvarner i Hrvatsku.