10 godina poslovanja

USPJEH DVOJICE RIJEČANA Surf’n’Fries otvorio prvu franšizu u Gruziji; sad ima 60 objekata na 4 kontinenta

P. N.

Denis Polić i Andrija Čolak / Snimio Vedran KARUZA

Denis Polić i Andrija Čolak / Snimio Vedran KARUZA

Najnoviji objekt otvoren je, naime, na Liberty Squareu u središtu Tbilisija, koji je nezaobilazno mjesto i za turiste, a kako ih kroz taj grad prođe i 3 milijuna na godinu, Polić vjeruje kako će njihovo inovativno i prepoznatljivo pakiranje i u Gruziji brzo osvojiti sve željne njihovih krumpirića i ostale ponude po principu “grab and go”, u koju će svakako uključiti i neke od lokalnih ukusaJedna od najuspješnijih i najbrže rastućih hrvatskih franšiza Surf’n’Fries, koju su prije deset godina pokrenuli Riječani Andrija Čolak i Denis Polić, dočekala je i gruzijsku premijeru, piše portal Večernjeg lista.


Najnoviji objekt otvoren je, naime, na Liberty Squareu u središtu Tbilisija, koji je nezaobilazno mjesto i za turiste, a kako ih kroz taj grad prođe i 3 milijuna na godinu, Polić vjeruje kako će njihovo inovativno i prepoznatljivo pakiranje i u Gruziji brzo osvojiti sve željne njihovih krumpirića i ostale ponude po principu “grab and go”, u koju će svakako uključiti i neke od lokalnih ukusa, javlja Večernji list.


– George, naš gruzijski franšizer, vrlo dobro poznaje lokalne navike, a ideja mu je proširiti mrežu SnF objekata i na sezoske. U okolici grada nalazi se nekoliko atraktivnih jezera koja odlično funkcioniraju tijekom ljetne sezone pa se polako priprema teren za postavljanje novih objekata. No prvo ćemo prvi postaviti na sigurne noge – kaže Polić.
U 10 godina poslovanja riječki je dvojac otvorio već 60 objekata na četiri kontinenta. Tvrde kako su odlučni da sa svojom franšizom osvoje cijeli svijet.