Ulaganje

Uskoro novo vatrogasno vozilo za DVD Kraljevica

Jakov Kršovnik

Foto Grad Kraljevica

Foto Grad Kraljevica

Ukupna vrijednost novog vatrogasnog vozila je 62 tisuće euraVatrogasci DVD-a Kraljevice uskoro će dobiti novo vatrogasno vozilo za gašenje požara na otvorenom prostoru te manje tehničke intervencije, na primjer u slučaju poplave ili uklanjanja stabala, javljaju iz Grada Kraljevice.


Ukupna vrijednost novog vatrogasnog vozila je 62 tisuće eura, od čega će Grad Kraljevica financirati 40 tisuća eura, DVD Kraljevica 15 tisuća eura, a Vatrogasna zajednica Primorsko-goranske županije preostalih 7 tisuća eura.


Vozilo priprema M.G.S grupa u Kraljevici, a očekuje se da će opremanje novog vatrogasnog vozila biti gotovo tijekom idućeg tjedna, kada će biti i primopredaja vozila DVD-u Kraljevica.
– Vjerujemo kako će novo, posebno opremljeno vozilo za tehničke intervencije uvelike služiti našim vatrogascima i povećati njihovu operativnost na terenu, a svim članovima DVD-a Kraljevica, koji svoje slobodno vrijeme izdvajaju za svoj grad i za to zaslužuju pohvale, želimo puno uspjeha u daljnjem radu, poručuju iz Grada Kraljevice.