Nije stigla nijedna ponuda

Uređenje parka u Ulici žrtava fašizma na čekanju: Na natječaj se, naime, nije javio nitko

Ljiljana Hlača

Foto Marko GRACIN

Foto Marko GRACIN

Tijekom listopada i studenog ove godine objavljena su dva poziva za dostavu ponuda. Na prvi je pristigla jedna ponuda koja nije bila valjana. Na drugi nije pristigla niti jedna ponuda. Zbog toga i zbog ulaska u novu proračunsku godinu, na žalost, uređenje ove površine morat će se prolongirati do daljnjeg, saznali smo od OdjelaRIJEKA Uređenje parka u Ulici žrtava fašizma između kućnog broja 6 i 8 prolonigrat će se od daljnjega, saznajemo od Odjela gradske uprave za komunalni sustav.


Programom održavanja komunalne infrastrukture u 2019. godini Grad Rijeka osigurao je sredstva u iznosu od čak 400.000 kuna za uređenje ove lokacije, definiran je način uređenja i dobivene sve suglasnosti.


Riječ je o parku na čiji je izgled u više navrata ukazivao MO Školjić, a koji služi kao prošireno dvorište OŠ Nikole Tesle.
– Tijekom listopada i studenog ove godine objavljena su dva poziva za dostavu ponuda. Na prvi je pristigla jedna ponuda koja nije bila valjana. Na drugi nije pristigla niti jedna ponuda. Zbog toga i zbog ulaska u novu proračunsku godinu, na žalost, uređenje ove površine morat će se prolongirati do daljnjeg, saznali smo od Odjela.


Inače, prema prijedlogu uređenja nastalog u dogovoru s MO Školjić, planirano je park urediti na način da se popločeni dio sanira, izvede zidić uz njegov istočni dio, zamijenila bi se rizla (šljunak), postavi antistres podloga ispod sprave, postavi fontana s pitkom vodom i fitness sprava, obnovi travnata površina, posaditi ukrasno grmlje i stabla.