KN ARMADA

Rijeka u subotu brani prvo mjesto: Ulaznice sa zapada Kantride mogu se mijenjati za sjever Rujevice

Edi Prodan

Foto Mateo Levak

Foto Mateo Levak

Red je ispuniti stadion te pokazati kako se uz huk s tribina i ostavljanjem srca na terenu može pobijediti svakoga, pa i po materijalnim kriterijima jači DinamoNakon reprezentativne pauze koja je u Rijeci iskorištena za još jedan, treći po redu spektakularni “Povratak na Kantridu” te fantastičnu pobjedu nad jednim od najboljih slovenskih klubova svih vremena, ljubljanskom Olimpijom, dolazi – derbi na Rujevici.


Kako je poznato, najveći hrvatski derbi, gledamo li kontinuitet domaćih ali i međunarodnih nastupa Dinama i Rijeke unazad deset godina, počinje u subotu u 17 sati.


Iako se dakako prvenstva ne dobivaju na derbijima, ogled na Rujevici je vrlo znakovit i u dobroj bi mjeri mogao odrediti jesenskog prvaka. No, na stranu kalkulacije jer bez “dvanaestog igrača” teško se može do pobjede protiv bilo koga.
– Pozivamo navijače da u što je moguće većem broju dođu u subotu na Rujevicu.


Kako bismo olakšali dolazak onima koji nemaju pretplatu, u dogovoru s HNK Rijekom sve ulaznice koje su vrijedile za zapad Kantride na ogledu protiv Olimpije, vrijede kao ulaznice za sjever, gdje se uostalom i nalazi Armada.


Svi dakle koji imate ulaznicu za “zapad” s Kantride, možete ju na zapadnim blagajnama na Rujevici u četvrtak i petak od 18 do 20 sati ili na dan utakmice na zapadnim blagajnama od 14 sati, te istočnim od 15,30 sati zamijeniti za “sjever”, istaknuo nam je Mateo Dejak, tajnik KN Armada te dodao:


– Znamo da je nemalo i onih koji nemaju valjanu covid putovnicu, a sudjelovali su u “Povratku na Kantridu”. Da bi i oni mogli na utakmicu, testiranje će se obavljati u petak od 18,30 do 20,30 sati u prostorijama KN Armada po cijeni od 50 kuna, zaključio je Dejak.


A što drugo – Rijeka u subotu brani lidersku poziciju tako da je red ispuniti stadion te pokazati kako se uz huk s tribina i ostavljanjem srca na terenu može pobijediti svakoga, pa i po materijalnim kriterijima jači Dinamo.