Zoom izdanje

U srijedu počinje četvrto izdanje Festivala psihologije i medija, evo programa

Jakov Kršovnik

Liraz Margalit / Foto: Twitter @LirazMargalit

Liraz Margalit / Foto: Twitter @LirazMargalit

Sutra počinje četvrto izdanje Festivala psihologije i medija, a koje će, kao i prošle godine, biti održano online, putem platforme Zoom, od srijede do petka.


Prijave za praćenje se primaju do večeras u 23 sata, na internetskoj stranici festivala, odnosno obrascu na Google-u, https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGJMNXbRp8Fv4Mxw7buIqPbQV1_rHGasWAiPl3CSnOstWCHQ/viewform.


Organizator je Društvo psihologa Primorsko-goranske županije te će u tri dana biti održano deset predavanja s različitim temama, od iskustava psihologa u vrijeme COVID-a, iskustava psihologinja na društvenim mrežama, rada stručnjaka u dječjim vrtićima u online uvjetima, psihologije marketinga te ponašanja korisnika digitalnih tehnologija, kaže nam Hrvoje Gligora iz programskog organizacijskog odbora festivala.


– Među predavanjima možemo istaknuti izlaganje Liraz Margalit iz Izrela, koja proučava ponašanje posjetitelja društvenih mreža te Lee Andreis, koja će govoriti o odnosu psihologije i marketinga te etičkim pitanjima s kojima se psiholozi susreću. Naravno, i sva druga predavanja su zanimljiva, a sve počinje sutra u 10 sati s talk-showom Ivane Grabar i Nade Kegalj – Pink Pen: Volite sebe sada. Živite sada!, rekao nam je Hrvoje Gligora.


Raspored
Srijeda, 15.09.2021. 10.00 – 14.00 sati


Ivana Grabar, Nada Kegalj: Pink Pen: Volite sebe sada. Živite sada!


Ivana Sošić Antunović, Gorana Mišćenić, Sonja Pribela-Hodap, Minja Jeić, Renata Milanković Belas, Neda Vac Burić: Online podrška psihologa roditeljima i sustručnjacima u vrtiću
Ermina Duraj: Psihologija u javnosti i za javnost


Liraz Margalit: How emotions shape digital experiences


Četvrtak, 16.09.2021. 10.00 – 13.00 sati


Dolores Vlahov Paulić: Televizija danas


Ljiljana Krneta: Fenomeni u komunikaciji medijskog posredovanja i psihologije


Daniela Šincek: Tolerantan (budući) nastavnik – medijski sadržaji u edukaciji za prihvaćanje različitosti


Petak, 17.09.2021. 10.00 – 13.00 sati


Lea Andreis: Psihologija marketinga – Welcome to the dark side?


Edita Krizmanić, Matija Domitrović: Aplikacije kao medij mentalnog zdravlja


Društvo psihologa Istre – Associazione psicologi dell’Istria (DPI-API) i gosti: Anđela Jelić, Luana Poleis, Maja Žutić, Nikolina Levak, Snježana Grgić i Rebeka Bulat: Iskustva psihologinja na društvenim mrežama