Croatia osiguranje

FOTO U Rijeci otvorena Croatia Poliklinika, evo što sve nude

Barbara Čalušić

Foto Mateo Levak

Foto Mateo Levak

Poliklinika se nalazi u Vukovarskoj ulici i prostire 700 četvornih metara koji će uskoro biti prošireni na 900, a trenutno u njoj radi 20 zaposlenika i 15-ak vanjskih suradnika.Nakon Zagreba, Splita, Pule i Koprivnice, i u Rijeci je otvorena peta Croatia Poliklinika.


Foto galerija: Otvorena Croatia Poliklinika Rijeka Foto: Mateo Levak


Građani u njoj mogu obaviti brojne specijalističke i dijagnostičke preglede, sistematske preglede, ultrazvučne preglede, mamografiju, medicinsku i fizikalnu rehabilitaciju, te različite laboratorijske pretrage, kao i pretrage tumorskih markera i hormona.


Foto Mateo Levak
Pregledi obuhvaćaju područja interne medicine, oftalmologije, neurologije, ginekologije, dermatologije i venerologije, urologije i otorinolaringologije, a poliklinika ima i uslugu dnevne bolnice.


Foto Mateo Levak


Poliklinika se nalazi u Vukovarskoj ulici i prostire 700 četvornih metara koji će uskoro biti prošireni na 900, a trenutno u njoj radi 20 zaposlenika i 15-ak vanjskih suradnika.


Foto Mateo Levak


Interes pacijenata velik


Prema riječima voditeljice riječke poliklinike dr. Nataše Poldan Grabar, interes pacijenata je velik te je u planu uskoro proširiti radno vrijeme na dvije smjene.


Foto Mateo Levak


– U poliklinici nudimo cijeli niz medicinskih usluga i invazivnih endoskopskih pretraga koje postoje na tržištu.


Foto Mateo Levak


Nudimo ih i našim Croatia osiguranicima što dodatno omogućuje uslugu po mnogo povoljnijim uvjetima.


Foto Mateo Levak


Okupili smo sjajan stručni tim medicinskih sestara i liječnika, uz pomoć mnogih liječnika koji će nam honororano dolaziti iz Kliničkog bolničkog centra Rijeka i dodatno unaprijediti naše usluge.


Foto Mateo Levak


Cilj nam je u kompletu ponuditi dijagnostičku i stručnu uslugu našim pacijentima koji se nakon naše obrade mogu liječiti u svim krajevima Hrvatske i svijeta, kazala je prilikom svečanog otvorenja Poldan Grabar.


Foto Mateo Levak


Budući planovi


Od budućih planova naglasila je kako se djelatnost poliklinike planira proširiti na ortopediju dok već sada u okviru dnevne bolnice djeluje mala kirurška sala i sala za endoskopske zahvate.


Foto Mateo Levak


Croatia osiguranje, koji posluje u okviru Adris Grupe, nastavlja s ulaganjima u privatno zdravstvo i u sljedećem razdoblju te do kraja godine planiraju otvoriti još dvije poliklinike u Hrvatskoj.


Foto Mateo Levak


Prema riječima predsjednika Uprave CO-a Davora Tomaškovića, samo ove godine u segment zdravstva uloženo je 60 milijuna kuna, od čega je riječka investicija iznosila oko 15 milijuna kuna.


Foto Mateo Levak


– Croatia Poliklinike djeluju više od 15 godina, a postale su prepoznatljive u sredinama u kojima posluju prije svega zbog znanja i stručnosti naših liječničkih timova i medicinskog osoblja.


Foto Mateo Levak


No, važan su dio naše prepoznatljivosti i vrhunska medicinska oprema, tehnologija i aparati za dijagnostiku i liječenje koji nam omogućuju kontinuirano pružanje zdravstvene usluge najvišeg standarda našim pacijentima, kazao je Tomašković.