Županijski stožer

U PGŽ danas 49 novih slučajeva i još dvije preminule osobe. Objavljeno koliko se osoba dosad cijepilo

P. N.

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

"Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a na bolničkom liječenju se nalazi 56 osoba, a na respiratoru su 2 osobe. Nažalost i tijekom jučerašnjeg dana u KBC-u su umrle dvije osobe od COVID-19 bolesti", navodeU Primorsko – goranskoj županiji danas je 49 novooboljelih od koronavirusa i 67 ozdravljenih osoba.


Broj aktivnih slučajeva COVID-19 bolesti na području PGŽ je tako ponovno u padu za 9 osoba; na 689 aktivnih slučajeva, javlja županijski stožer.


Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 462 uzoraka. Udio pozitivnih osoba unutar broja laboratorijski obrađenih testova je 10.6%.
“Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a na bolničkom liječenju se nalazi 56 osoba, a na respiratoru su 2 osobe. Nažalost i tijekom jučerašnjeg dana u KBC-u su umrle dvije osobe od COVID-19 bolesti”, navode.


Ukupno je do danas u PGŽ procijepljeno 4970 ljudi. Dodatno je drugom dozom procijepljeno 705 osoba i to od početka ovog tjedna; od kada se po kalendaru cjepljenja započelo cijepiti drugom dozom. Prvom dozom je 2860 zdravstvenih djelatnika, 1463 korisnika i djelatnika socijalnih ustanova te 645 kroničnih bolesnika i osoba starijih od 65 godina.