RIJEČKO SRCE

U petak na Trgu Riječke rezolucije prvi post korona koncert, do karata je gotovo nemoguće doći

Edi Prodan

Foto I. TOMIĆ

Foto I. TOMIĆ

Iako su gosti super popularni Mia Negovetić, Toni Cetinski, Jure Brkljača i Marko Kutlić odredbe o onemogućavanje širenja koronavirusa učinile su svoje. Na jednom od zanimljivijih riječkih trgova okupit će se svega 200 ljudiRIJEKA – Veliko finale ovogodišnje humanitarne akcije Udruge Riječko srce i Kanala Ri za kupnju defibrilator monitora riječkom KBC-u održat će se, kako tradicija i nalaže, na Trgu Riječke rezolucije!


Ne s iznimno velikim brojem izvođača kako smo to navikli prethodnih godina – lani je tako nastupilo nevjerojatnih 24 izvođača, dok su prikupljena sredstva uplaćena za opremanje senzorne sobe Udruge za Down sindrom Rijeka 21 – baš kao što neće biti ni na tisuće posjetitelja, kako smo također navikli.


Iako su gosti super popularni Mia Negovetić, Toni Cetinski, Jure Brkljača i Marko Kutlić odredbe o onemogućavanje širenja koronavirusa učinile su svoje.
Na jednom od zanimljivijih riječkih trgova okupit će se svega 200 ljudi, baš onoliko koliko kovidalne odredbe i dozvoljavaju.


Ulaznice je nemoguće kupiti, ali je od njih ipak moguće doći.


Način je jedan – ulaznice se mogu osvojiti jedino na Kanalu Ri, javljanjem u emisiju Planet Ri koja počinje u 17 sati te na facebooku Kanala Ri.


U petak na koncert, koji počinje u 20 sati, neće biti moguće ući bez takvih ulaznica.


Postoji još jedna mala nada, promijene li se odredbe o broju dozvoljenih posjetitelja do dana koncerta, istim modalitetom podijelit će se onoliko ulaznica koliko neka, potencijalna, nova kvota bude dozvoljavala.


Kako je poznato, ovogodišnja akcija imala je niz digitalnih epizoda, zadnja je primjerice bilo humanitarno kuhanje, a zbog epidemije koja je zadesila Hrvatsku promijenjena je i adresa pa su tako sredstva umjesto za odjel ginekologije preusmjerena prema – infektologiji riječkog KBC-a.


Čelnik Riječkog srca Dalibor Hoky Horvat ne isključuje mogućnost da je ove godine ipak održi još jedan “krug” akcije kako bi se ispunilo i primarno obećanje iz vremena prije korone. Prema aktualnim informacijama takva bi se akcija održala u – rujnu.