Domaća proizvodnja

U Palači Šećerane održan Božićni domjenak djelatnog osoblja Lole Ribara

Claudia Bošković

Foto Ana KRIŽANEC

Foto Ana KRIŽANEC

Jedni od vodećih lidera u sanitetu, u svome postojanju iznjedrili su niz značajnih proizvoda - sterilni i nesterilni proizvodi i setovi, komprese, zavoji, oblozi, vateni proizvodi, njega bebe i rodilje, obloge za rane od Manuka med i SpinCare NanomedicU Palači Šećerane organiziran je Božićni domjenak u čast izvrsnim zdravstvenim postignućima tvornice Lola Ribar d.d. Naime, riječ je o jedinoj tvrtki u Hrvatskoj i jednoj od najvećih u Europi koja se bavi industrijskom proizvodnjom sanitetskog materijala još od 1935. godine. Jedni od vodećih lidera u sanitetu, u svome postojanju iznjedrili su niz značajnih proizvoda – sterilni i nesterilni proizvodi i setovi, komprese, zavoji, oblozi, vateni proizvodi, njega bebe i rodilje, obloge za rane od Manuka med i SpinCare Nanomedic – zbog kojih prednjače u bolničkom asortimanu, uključujući i bolničkom liječenju i kućnoj njezi.

Foto galerija: Božićni domjenak u čast izvrsnim zdravstvenim postignućima tvornice Lola Ribar Foto: Ana Križanec“Tu smo da prezentiramo nove proizvode na tržištu, inovativne proizvode u segmentu zbrinjavanja rana, radi se o Spincare proizvodu, novom proizvodu uopće na tržištu koji je alternativa proizvodima koji su već registrirani na hrvatskom tržištu i koriste se duži niz godina. Ovo je inovacija koju je tvrtka iz Izraela nama povjerila kao ekskluzivnom distributeru za Hrvatsku obzirom da se bavimo zbrinjavanjem rana čak i preko pedeset godina tako da mi smo bili odabir kompanije koja proizvodi ovu vrstu proizvoda”, otkrio nam je predsjednik uprave Lole Ribara, Siniša Antun Žanetić.


Svečanom domjenku popraćenom glazbenim ugođajem koji su osigurali duo Lucija&Luka prisustvovali su i uzvanici iz bolničkih krugova, stručnjaci koji su pridonijeli razvoju proizvoda, ali i suradnici iz ustanova kojima su proizvodi potrebni za saniranje rana.