Valentinovo

U Dvorcu Nova Kraljevica postavljen foto-kutak za zaljubljene

Jakov Kršovnik

Foto TZ Kraljevica

Foto TZ Kraljevica

Bit će organizirana i kreativna radionica za djecu od 7 do 11 godinaPovodom Valentinova u frankopanskom Dvorcu Nova Kraljevica postavljen je prigodni foto-kutak, a bit će organizirana i kreativna radionica za djecu od 7 do 11 godina, javljaju iz Turističke zajednice grada Kraljevice.


Foto TZ Kraljevica


– Dvorac Frankopan nosi snažno obilježje ljubavi Ane Katarine Frankopan i Petra Zrinskog koji ga upravo za nju, svoju suprugu, započinje graditi sredinom 17. stoljeća.
Dvorac danas predstavlja jedno od najsnažnijih obilježja Kraljevice, a u svojem obnovljenom izdanju postao je još češći izbor brojnih mladenaca koji ga biraju za proslavu svojega vjenčanja, navode iz kraljevičkog TZ-a.


Foto TZ Kraljevica


Stoga su postavili foto-kutak za zaljubljene, a organiziraju i besplatnu kreativnu radionicu pisanja ljubavnih pisama za djecu od 7 do 11 godina, koja će biti 13. veljače u 17 sati u Multimedijskoj dvorani Dvorca Nova Kraljevica.


Foto TZ Kraljevica


– Pisma će biti postavljena na foto-kutak i time ukrasiti dvorac zaljubljenim dječjim srcima. Volite se, grlite, ljubite i uživajte u našem ljubavnom foto-kutku u Frankopanu, pozivaju iz kraljevičkog TZ-a.