Financijska pismenost

U Bakru radionica “Obogati se znanjem” s Tonijem Milunom

Sanja GašpertJedan od najpopularnijih profesora matematike i financijski vloger, Toni Milun, održat će u četvrtak, 25. travnja s početkom u 8,30 sati besplatnu radionicu financijske pismenosti u Domu kulture Matija Mažić u Bakru.


Kako je najavljeno, ova interaktivna edukativna radionica ima sljedeće ciljeve: educirati polaznike osnovama financijske pismenosti, osvijestiti mlade o važnosti svjesnog promišljanja o financijama tepodućiti mlade tehnikama razmišljanja i djelovanja koje mogu dovesti do stabilnije financijske situacije i boljeg životnog standarda.

– Radionica je namijenjena srednjoškolcima i studentima, budući da u toj dobi počinju s honorarnim poslovima i zarađuju svoje prve novce. Znanje stečeno na radionici moglo bi polaznicima dugoročno utjecati na njihovo poimanje, zarađivanje i upravljanje novcem te im u konačnici osigurati bolju financijsku stabilnost u životu, piše u najavi radionice.


Radionicu u potpunosti financira Grad Bakar, stoga je besplatna za polaznike. Predviđeno trajanje radionice je dva sata, svi zainteresirani mogu se prijaviti putem poveznice, a prednost pri prijavi imaju mladi s područja Grada Bakra.