Produženo

TZ Viškova poziva ljubitelje i kreatore krajobrazne arhitekture, raspisan je natječaj za okućnice

Portal Novi list

Foto Facebook TZ Viškovo

Foto Facebook TZ ViškovoLjubitelji i kreatori krajobrazne arhitekture prijavite se na Natječaj Turističke zajednice Općine Viškovo, koja je u 2020. godini produžila natječaj za najljepše uređene okućnice i balkon.


Turistička zajednica Općine Viškovo temeljem Programa rada Turističke zajednice Općine Viškovo za 2020. godinu organizira izbor za najljepše uređenu okućnicu i balkon. Predmet ovoga Javnog poziva je izbor najljepše uređenih objekata u Općini Viškovo u sljedećim kategorijama:


a) najljepše uređenu okućnicu privatne kuće
b) najljepše uređen balkon privatne kuće ili zgrade
Uvjeti natječaja su:


• na natječaj spomenute objekte mogu prijaviti stanovnici Općine Viškovo, bez obzira na vlasništvo


• već nagrađeni mještani ne mogu se prijaviti 2 godine od pobjede


U navedenoj akciji ocjenjivati će se uređenost okućnica privatne kuće ili balkona (stana stambene zgrade) prema slijedećim kriterijima:


1. cvjetnost i hortikulturno uređenje (vlastito održavanje tijekom cijele godine, originalnost uređenja, raznovrsnost bilja) – max 5 bodova
2. opremljenost (natpis ulice, kućni broj, uređena ograda) – max 5 bodova
3. na glavnoj prometnici, centru ili u funkciji turizma – max 5 bodova


Stručno povjerenstvo obići će prijavljene objekte te ih ocijeniti i fotografirati, i na temelju ukupne ocjene dodijeliti prigodne nagrade kako slijedi: za najljepše uređene okućnice i najljepše uređene balkone. Za svaku kategoriju određene su tri nagrade, odnosno poklon bon:


• za prvo mjesto 1.000,00 kuna
• za drugo mjesto 700,00 kuna
• za treće mjesto 400,00 kuna


Prijave na natječaj mogu se dostaviti osobno, telefonom, faxom ili e-mailom u prostorije Turističke zajednice Općine Viškovo, Viškovo 31, 51216 Viškovo, na e-mail: [email protected] ili na broj telefona: 257-591 do zaključno sa 25. svibnja 2020. godine.