Vrijedno priznanje

TOP 100 dostignuća: Opatijski estetski kirurg Zoran Žgaljardić nagrađen kao regionalni lider

Portal Novilist.hr

Zoran Žgaljardić i John A. Netting, snimljeni na dodjeli nagrade TOP 100 Foruma dostignuća

Zoran Žgaljardić i John A. Netting, snimljeni na dodjeli nagrade TOP 100 Foruma dostignuća

Zoran Žgaljardić ubraja se među najbolje estetske kirurge u HrvatskojRIJEKA Ugledni opatijski estetski kirurg oc. dr. Zoran Žgaljardić dobitnik je nagrade TOP 100 dostignuća 2019. kao regionalni lider u kategoriji zdravlja i njege.


Njegov je Centar za estetsku kirurgiju osvojio ovu nagradu Foruma dostignuća u organizaciji EBA Oxford kao lider u personalityju, individualnosti, kreativnosti i dostignućima u pružanju visoke kvalitete medicinske usluge te organizaciji pružanja usluga.


Nagradu je koordinirao predsjednik udruženja medicinara dr. Vicenzo Castigliola iz Bruxellesa. Zoranu Žgaljardiću, glavnom kirurgu i vlasniku Poliklinike prestižnu nagradu uručili su John A. Netting i Christina Briggs.
Zoran Žgaljardić ubraja se među najbolje estetske kirurge u Hrvatskoj, s dvije ordinacije, u Opatiji i Zagrebu, objedinjene pod naziv Poliklinika Žgaljardić.


Jedan je od najpoznatijih liječnika koji je specijalizirao maksilofacijalnu kirurgiju i supspecijalizirao plastičnu kirurgiju glave i vrata te položio ispit za općeg kozmetskog kirurga na Internacionalnoj akademiji za kozmetsku kirurgiju. Član je predsjedništva Word Academy of Cosmetic Surgery, a 2017. godine, u žestokoj konkurenciji, dobio je priznanje za kvalitetu Europe Business Asembly (EBA) u suradnji s European Medical Association (EMA).