VELIKI DOBITAK

Sretni Riječanin na Lotu dobio 3.225.284,27 kuna: “Dvadeset godina igram iste brojeve”

Portal Novi list

Ilustracija, ne prikazuje mjesto događaja / foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ilustracija, ne prikazuje mjesto događaja / foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Loto 7 igram već više od dvadeset godina jednu do dvije kombinacije s istim brojevima i čekam svoj ulov za razliku od tate koji kaže da je takvo igranje „bacanje udice u bunar“RIJEKA – Sretni dobitnik iz Rijeke uzeo je 3.225.284,27 kuna na Lotu.


Identitet je naravno tajna, ali je Hrvatska lutrija objavila da ima dobitnika iz Rijeke, pogodio je 6+1 i ostao prilično iznenađen…


– Naš sretni dobitnik iz Rijeke, kao i svatko od nas, ima svoje navike i vjerovanja…. pa i nevjerice.
Prilikom aktivacije HL Bona da bi mogao ponovo odigrati svoje igre Loto 7 i Eurojackpot, spoznao je da je baš on taj sretnik, dobitnik 3.225.284,27 kuna.


U nevjerici, nekoliko puta provjeravao je istinitost poruke koju je primio, uplaćene i dobitne kombinacije pa onda ispočetka.


Nakon što se malo smirio, a jučer nam je rekao da još uvijek ne spava od uzbuđenja, naišao je na „problem“ oko isplate dobitka.


Kako kaže baš i nema povjerenja u „Internet“ i ne bi rado ostavio broj svog tekućeg računa zapisan na internetu.


No, uvjerili smo ga da je naša stranica doista sigurna i za igranje i za financijske transakcije pa od ponedjeljka popodne može mirno spavati. Dobitak mu je na raspolaganju na njegovom računu, kažu iz Hrvatske lutrije.
A koji je način igre sretnog dobitnika?


– Loto 7 igram već više od dvadeset godina jednu do dvije kombinacije s istim brojevima i čekam svoj ulov za razliku od tate koji kaže da je takvo igranje „bacanje udice u bunar“.


Uvjerava me kako treba igrati sisteme pa je vjerojatnost dobitka veća.


Istina, no svatko ima svoj sistem igranja – ovog puta ja sam ulovio prilično veliki dobitak od 3.225.284,27 kuna kojeg ću trošiti za puno malih stvari od kojih se život sastoji i dovršit ću kuću …. Puno je to novca.“ – rekao je sretni dobitnik veselo i nastavio:


„Jednostavna je formula za osvojiti dobitak… Treba vas pogoditi sreća – pa ovo je igra na sreću, zar ne! Nastavljam se igrati.”