Emisija PoRiluk.com

Spiritovci pokazali kako izgleda (anti)valentinovski spoj na radiju. Nastala je prava drama, poslušajte

Portal Novi list

Ilustracija Udruga Spirit

Ilustracija Udruga Spirit

Emisije se emitiraju svakog ponedjeljka na čak pet radio postaja i stranici Poriluk.com, a svaka donosi neku zanimljivu temuNova epizoda radio emisije PoRiluk.com riječke Udruge prigodno je (anti)valentinovska. Spiritovci su nam odlučili pokazati kako izgleda (anti)valentinovski spoj na radiju.


“Takva su vremena! Upoznaš potencijalnog partnera preko dejting stranice, nađeš se uživo, iznenadiš (dobro ili manje dobro) i onda kreneš u akciju?


Akcija može biti razne vrste, naravno. Kaže se da muški misle samo na seks? Ali na što žene onda misle?
Sve smo to, kao i još nekoliko intrigantnih tema, koje nećemo baš sad odmah otkriti, obradili u svojevrsnoj radio drami, u sklopu emisije PoRiluk.com”, otkrivaju Spiritovci.Osim na istoimenoj stranici, koju vode članovi i članice Udruge Spirit, emisija PoRiluk.com odlazi u eter na čak pet radio postaja.


“Da, dobro ste pročitali, sa arhive stranice PoRiluk.com svakog tjedna, još od 2016. godine, emisiju su prenosili i prenose Radio Korzo, Kastav, Rab, Krk i Gorski Kotar”, dodaju iz Udruge Spirit.


Riječ je o već oko 400 epizoda ove dobro prihvaćene polusatne emisije. Naravno, nisu sve emisije vezane uz Valentinovo i zezanje oko odnosa, već je tu bilo i ekoloških tema, gostovanja predstavnika udruga Potrošačica, Smart, i drugih.


Bilo je predstavljanja raznih aktivnosti za popularni “rad na sebi”, ali i aktivističkih, glazbenih, filmskih, umjetničkih tema, pa i tema koje se tiču osoba sa invaliditetom.


Sve zajedno iz Spirita to nazivaju Emisijom o kvalitetnijem življenju. Emisije se emitiraju svakog ponedjeljka, a u svakoj je neki gost ili gošća sugovornik. I naravno, kao i uvijek kad je Spirit u pitanju, ponešto dobre glazbe da odmori uši od razgovora.“Vratimo se aktualnoj temi. U zanimljivom potpuno neoficijalnom razgovoru, recimo kafenisanju, voditelj pokušava ‘zavesti’ anonimnu veselu sugovornicu, koja ga je očito impresionirala svojom karizmom (i ostalim atributima:-)


Postoje dvije epizode ovog veselog spoja, pa ako vam se čini zabavno da saznate ‘dokud su došli’ slobodno ih poslušajte. Emisije imaju i svoju Youtube verziju, koja nema umetnute pjesme kroz razgovor, a imaju i original audio verziju“, objašnjavaju u Spiritu.