Tehnički problemi

“Slano&Slatko” svečano otvoreno, pa odmah – zatvoreno za studente. Još se radi na iksicama i spajanju blagajni

Ingrid Šestan Kučić

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Prema pojašnjenju ravnatelja Studentskog centra Rijeka Gorana Manestra, razlog je - tehničkiRIJEKA – Nakon godinu i pol adaptacije multifunkcionalni prostor studentskog kluba »Slano&Slatko« prošli je petak svečano otvoren.


Međutim, otvorenje nije značilo i početak rada, jer klub svoja vrata za studente još uvijek nije otvorio, a prema pojašnjenju ravnatelja Studentskog centra Rijeka Gorana Manestra, razlog je tehnički, jer čeka se odobrenje Ministarstva znanosti i obrazovanja za uvođenje iksica te se radi na spajanju blagajni.


– Studente smo putem natpisa na vratima obavijestili da još uvijek ne radimo, a očekujemo najkasnije do ponedjeljka da će sve biti riješeno te da će »Slano&Slatko« proraditi u punom obimu. Moguće i ranije.
Problem je što je dio dozvola došao tek u četvrtak, dan prije otvorenja i nije bilo dovoljno vremena za sve organizirati. Međutim, iako nismo otvorili vrata, zaposlenici su svakodnevno na svojim radnim mjestima te obavljaju pripreme za početak rada, pojasnio je ravnatelj.


Ujedno dodaje da je bilo studenata koji su navratili do novog kluba koji u svom sastavu ima i restoran s a la carte ponudom za građane.