Ususret projektu

Senzo(Ri) – senzorni vrt Dječjeg vrtića Krnjevo: Volonterska akcija čišćenja okoliša. Sudjelovalo 50 volontera

P. N.

foto: čitateljica

foto: čitateljica

Financijsku podršku akciji dao je Mjesni odbor Sveti Nikola i DV Krnjevo kroz volonterski doprinos zajednici: usluge čišćenja, odvoza otpada, osiguranje obroka za volontere te pripreme tla za daljnje radove. U akciji je sudjelovalo 50 volontera: odgajatelja, roditelja te djelatnika Čistoće.RIJEKA – U novoj pedagoškoj godini, PPO Krnjevo započinje s realizacijom projekta Senzo(Ri) – senzorni vrt DV Krnjevo. Projekt je dio civilne inicijative te je odobren i izabran za financiranje od strane Vijeća građana u sklopu natječaja Zeleni val Rijeka 2020.


Cilj projekta je unaprijediti uvjete za kvalitetan odgojno-obrazovni rad s djecom kroz uređenje sigurnog i sadržajnog prostora za boravak generacija djece s posebnim naglaskom na senzornu integraciju te očuvanje okoliša i prirode. Vrijednost projekta je 52,3 tisuće kuna.


Projekt će se provoditi u nekoliko faza tijekom 2020. godine. Ususret samom projektu prethodila je volonterska akcija čišćenja okoliša koja je realizirana danas.
Financijsku podršku akciji dao je Mjesni odbor Sveti Nikola i DV Krnjevo kroz volonterski doprinos zajednici: usluge čišćenja, odvoza otpada, osiguranje obroka za volontere te pripreme tla za daljnje radove. U akciji je sudjelovalo 50 volontera: odgajatelja, roditelja te djelatnika Čistoće.