Javni poziv

Rijeka plus raspisala natječaj za zakup prodajnih mjesta na tržnicama

Sanja Gašpert

Traže se zakupci za Brajdu, Zamet i centralnu placu / NL arhiva

Traže se zakupci za Brajdu, Zamet i centralnu placu / NL arhiva

Pisana ponuda može se dostaviti do 4. veljače do 16 sati, bez obzira na način dostaveRIJEKA  Rijeka plus d.o.o. poziva sve zainteresirane da se prijave na objavljeni javni natječaj za davanje u zakup prodajnih mjesta na tržnicama Brajda, Zamet i centralnoj tržnici. Na raspolaganju su paviljoni I, II, skladišni prostori u Demetrovoj ulici, prodajni prostori za prodaju cvijeća u Trnininoj ulici – sjever i sredina te Ulica Vatroslava Lisinskog (sredina).


Pisana ponuda može se dostaviti do 4. veljače do 16 sati, bez obzira na način dostave. Nakon isteka roka za zaprimanje ponuda, nijedan ponuditelj ne može mijenjati sadržaj svoje ponude niti je zamijeniti novom.


Prodajna mjesta iz ovog javnog natječaja mogu se razgledati svaki radni dan, zaključno do 4. veljače uz prethodnu najavu na broj mobitela 091/121 3300.
Javno otvaranje pisanih ponuda provest će se 5. veljače na adresi Blaža Polića 2/III kat, sala za sastanke. Prodajna mjesta temeljem ovog javnog natječaja daju se u zakup na određeno vrijeme od pet godina.


Početak plaćanja zakupnine kreće danom stupanja u posjed prodajnog mjesta, odnosno od dana primopredaje prodajnog mjesta koja se utvrđuje odlukom o davanju prodajnog mjesta u zakup. Početak obavljanja djelatnosti je najkasnije do 20. ožujka. Svi detalji mogu se pronaći na www.rijeka-plus.hr.