RSS

Riječki sportaši prikupili pomoć za nastradale u potresu

Bruna Matičić

Pomoć se prikupljala u Sportskom centru Zamet

Pomoć se prikupljala u Sportskom centru Zamet

Prema dobivenim informacijama i u suradnji s Crvenim križom prikupljala se najpotrebnija pomoć, te je ukupno prikupljeno 126 vreća, 151 kutija te 1.017 različitih predmetaNakon razornog potresa uništenom području Banovine u pomoć je priskočila cijela Hrvatska, a uključio se i Riječki sportski savez koji je okupio velik broj klubova i volontera uz čiju je pomoć prikupio značajnu količinu donacija te im ovom prilikom zahvaljuje na sudjelovanju


– Humanitarnoj akciji koju je pokrenuo Riječki sportski savez odazvao se velik broj klubova i volontera koji su nesebično prikupljali pomoć. Pomoć se prikupljala u Sportskom centru Zamet gdje je prostorija namijenjena prikupljanju vrlo brzo bila puna, što govori o velikom srcu naših građana.


Prema dobivenim informacijama i u suradnji s Crvenim križom prikupljala se najpotrebnija pomoć, te je ukupno prikupljeno 126 vreća, 151 kutija te 1.017 različitih predmeta.
Svakako treba napomenuti i vrijednu donaciju u vidu agregata koji svojim kapacitetom može dvadeset domaćinstava opskrbljivati električnom energijom, koji je darovala djelatnica Riječkog sportskog saveza.


Svima koji su pomagali u prikupljanju, prijevozu i volontiranju jedno veliko hvala – istaknuo je u priopćenju Slaviša Bradić, tajnik RSS-a.