Logista

Riječka tvrtka dobila nagradu za najboljeg poslodavca: “Jako nas to veseli, pogotovo zato jer dolazi temeljem ocjena naših zaposlenika”

P. N.

foto: Logista

foto: Logista

Uz Logistu, najbolji poslodavci u kategoriji srednjih tvrtki su Q agency i BORNFIGHT. Najbolji poslodavci u kategoriji velikih tvrtki su Infinum, dm-drogerie markt i Rimac Automobili, dok su najbolji u kategoriji malih tvrtki COBE, Ars Futura i Integracija od-do.RIJEKA – Riječka tvrtka Logista dobila je nagradu Najbolji poslodavac, temeljem istraživanja kojeg provodi MojPosao, a kojim se ispituje u kojim je tvrtkama trenutačno najbolje raditi u Hrvatskoj. Riječ je o anonimnom istraživanju, a ocjenu zadovoljstva daju zaposlenici svake tvrtke, nakon čega se tvrtke s najboljim rezultatima proglašavaju najboljim poslodavcima.


– Jako nas veseli ova nagrada, pogotovo zato jer dolazi temeljem ocjena naših zaposlenika. Ona je rezultat četverogodišnjeg rada, otkako provodimo ovo istraživanje. Cijeli menadžment pažljivo prati ocjene zaposlenika i poduzima akcije u vezi s njima. Svjesni smo da samo zadovoljni i angažirani zaposlenici mogu pridonijeti dugoročno održivom poslovanju. Ovo priznanje primamo u najizazovnijoj godini, što nam dodatno potvrđuje da smo na dobrom putu. Ogromno je veselje kada vas vlastiti zaposlenici proglase najboljim poslodavcem jer su upravo oni i temelj našeg uspjeha, istaknula je Majda Medanić, voditeljica ljudskih resursa u Logisti.


U upitniku Istraživanja zadovoljstva zaposlenika se ocjenjuje izazovnost radnih zadataka, lojalnost zaposlenika, organizacija rada, radni uvjeti, posvećenost poslu, osobni rast i razvoj, uključenost u donošenje odluka, međuljudski odnosi i komunikacija u tvrtki. Ove je godine u istraživanju sudjelovalo 48 tvrtki, od čega 42 posto srednjih, 33 posto malih, 15 posto velikih i tri posto mikro tvrtki.
Uz Logistu, najbolji poslodavci u kategoriji srednjih tvrtki su Q agency i BORNFIGHT. Najbolji poslodavci u kategoriji velikih tvrtki su Infinum, dm-drogerie markt i Rimac Automobili, dok su najbolji u kategoriji malih tvrtki COBE, Ars Futura i Integracija od-do.