Kutak za ljubitelje životinja

Riječani pokrenuli portal Volim pse: Tu ćete pronaći informacije o ljubimcima i njihovim ljudima

P. N.

Naslovnica portala Volim pse / Screenshot

Naslovnica portala Volim pse / Screenshot

Web portal Volim pse mjesto je na kojem odajemo počast i iskazujemo ljubav tim našim dlakavcima, tu ćeš naći informacije o psima i njihovim ljudima, razne aktualnosti, zanimljivosti, možda ćeš nešto i naučiti, a svakako ćeš se i zabaviti, piše na novom portalu

Riječani Sanja Tumara i Srđan Brajčić pokrenuli su web portal Volim pse.
“Dragi ljudi, a posebno pasoljupci! Srđan Brajčić i ja odvažili smo se i nedavno pokrenuli web portal Volim pse! Zamislili smo da to bude portal zanimljiv i vama i nama, a da progovara o svemu vezano uz pse, s puno ljubavi. I, kao novinarima, važni su nam autorski tekstovi., dakle vaše priče. Svega će tu biti, a krenulo je s Fanđom i Selmom Sarajlić Kanazir i Bertom, Blažom i Barbarom Udovičić Papeš. I kao što pjesma kaže – ćakula na ćakulu, beseda na besedu, ma, prvo, ili pokle si bit ćete na redu…A umjesto da me čekate, možete se i sami javiti putem portala ili meni u inbox. I – poželite Vivi, Rei, Gali, Srđanu i meni sreću i zanimljive sugovornike. Hvala”, poručila je Sanja Tumara putem Facebooka.
“Članovi obitelji, psihoterapeuti, društvo za šetnje, planinarenje, bicikliranje ili igru, vječni zabavljači, pomoćnici, eliminatori stresa, najodaniji pratitelji, netko tko ti se baš uvijek jednako beskrajno, bezuvjetno i iskreno raduje, jednostavno BFF – najbolji prijatelji ikad. Sve su to psi! Ako ih i ti tako vidiš, na pravom si mjestu. Jer web portal Volim pse mjesto je na kojem odajemo počast i iskazujemo ljubav tim našim dlakavcima, tu ćeš naći informacije o psima i njihovim ljudima, razne aktualnosti, zanimljivosti, možda ćeš nešto i naučiti, a svakako ćeš se i zabaviti. Uživaj u čitanju, tvoji Rea, Viva i Gala…”, piše na novopokrenutom portalu.