Svečanost

Promovirana nova generacija magistara na Filozofskom fakultetu

Helena Fogas

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Promovirano je 20 diplomanata sveučilišnih diplomskih studijaRIJEKA – Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci održana je svečana promocija 20 diplomanata sveučilišnih diplomskih studija, a svečanost je vodila prodekanica za nastavu i studente izv. prof. dr. Nena Rončević, dok je laureate u stečena zvanja promovirao dekan prof. dr. Aleksandar Mijatović, uz izv. prof. dr. Anastaziju Vlastelić s Odsjeka za kroatistiku, pročelnicu Odsjeka za psihologiju prof. dr. Nadu Krapić, pročelnicu Odsjeka za pedagogiju prof. dr. Vesnu Kovač, izv. prof. dr. Corinnu Gerbaz Giuliano s Odsjeka za talijanistiku te izv. prof. dr. Damira Tulića s Odsjeka za povijest umjetnosti.


Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA


Akademski naziv magistra edukacije hrvatskoga jezika i književnosti stekle su Sara Brozić i Monika Krasniqi, dok su akademski naziv magistra psihologije stekle: Janja Bišćević, Isabella Brečevac, Lucija Fluka, Tea Ljubičić, Ivana Marić, Lucija Perić, Samanta Smoković i Tea Tončić. Akademski naziv magistra pedagogije stekle su Sanja Bjelobabić, Josipa Kovačić i Barbara Lucić, a akademski naziv magistra edukacije engleskoga jezika i književnosti i njemačkoga jezika i književnosti stekla je Vana Padjen, dok je akademski naziv magistar edukacije engleskoga jezika i književnosti i talijanskoga jezika i književnosti stekao Mislav Ružić. Akademski naziv magistra edukacije engleskoga jezika i književnosti i povijesti stekla je Dorotea Jerčinović, dok je akademski naziv magistra edukacije njemačkoga jezika i književnosti i filozofije stekla Petra Novak, a akademski naziv magistra edukacije talijanskoga jezika i književnosti i engleskoga jezika i književnosti stekla je Valentina Smojver.


Akademski naziv magistra edukacije povijesti umjetnosti i hrvatskoga jezika i književnosti te magistra povijesti umjetnosti i magistra edukacije hrvatskoga jezika i književnosti stekla je Iva Volović, a akademski naziv magistra povijesti umjetnosti i talijanskoga jezika i književnosti stekla je Angelika Vunić.