CTK Rijeka

Projekt Radar započeo s provedbom prvih aktivnosti, prijave i dalje u tijeku

Portal Novi list

Foto CTK Rijeka

Foto CTK Rijeka

Ne čekajte nego požurite i pridružite se vrijednoj Radar ekipi! Nećete požaliti!Projekt RadaЯ, kojeg Centar tehničke kulture Rijeka provodi zajedno s partnerima Visokom poslovnom školom PAR, Sportsko penjačkim klubom ”Tuhobić”, Jedriličarskim klubom Maxi i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – regionalnim uredom Rijeka, započeo je sa provedbom svojih prvih aktivnosti.


Prva grupa korisnika projekta RadaЯ započela je s edukacijama i sportskim aktivnostima koje im se nude u sklopu projekta.


Sportsko penjanje, jedrenje, edukacije za asistente na EU projektima i edukacije za administratore u sportskim organizacijama samo su neke od aktivnosti koje korisnici projekta vrijedno pohađaju, a najbitnije je napomenuti da projekt RadaЯ još uvijek prima nove korisnike.
Priključite se ovom projektu ispunjavanjem prijavnice na web stranici Centra tehničke kulture Rijeka ili dođite na RadaЯ info kutak koji se održava svakoga četvrtka u 11:00 sati u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6).


Na RadaЯ info kutku moguće je saznati sve informacije vezane za projekt, ispuniti svoje prijavnice uz pomoć djelatnika i postati dio ovog super projekta!


Ne čekajte nego požurite i pridružite se vrijednoj Radar ekipi! Nećete požaliti!